Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeretitek, ha menstruáltok?...

Szeretitek, ha menstruáltok? Vagy egyenesen szenvedtek tőle?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 09:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
nem szeretem de nem is szenvedek tőle.
2010. jan. 10. 14:18
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem szereti szerintem. Nekem mindig görcsöl a hasam menses alatt (ami állítólag azért van, mert nem fogadom el magam, azt h nő vagyok). De jobb ez így, legalább tisztul a szervezetünk.
2010. jan. 10. 14:28
 23/29 anonim ***** válasza:

Én olvastam olyat, hogy régen az első menzesznél a lányokat beavatási szertartásnak vetették alá. Innentől kezdve ugyanis nem lányok, hanem nők, ez a jele annak, hogy testileg érett vagy.

Engem mindig arra emlékeztet, hogy NŐ vagyok (egyéb napokon hajlamos vagyok elfeledkezni róla) és biztosan van, aki szereti is, van aki meglocsolja vele a virágokat:)) Ajánlom olvasásra a Vagina monológokat, illetve E.Davis-C.Leonard Életkör - A női lét 13 archetipusa c. könyvét, nekem mind a kettő nagyon tetszett, és szó van bennük arról, hogyan szeresd a menstruációdat. Remélem nem számít reklámnak, de tényleg idevágó könyvek.

Én pl. utálom, hogy hülye neveken hívják (télapó, mensi, "azok a napok", brrr.) Arra ia emlékeztethet, hogy a Természethez tartozol.

2010. jan. 10. 15:28
 24/29 anonim ***** válasza:

nekem mielőtt megjön,pár napig tiszta ideg vagyok,aztán egy napig fáj a fejem,mikor megjött,már semmi bajom leszámítva, hogy ömlök mint a Niagara. :))

Nem szeretem,de meg lehet szokni.Szerencsésnek tarom magam amiatt, hogy nincsenek görcseim. 29/L

2010. jan. 10. 15:54
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem olyankor saját magammal van bajom. Nem akarok passzosabb ruhát felvenni, csak a laza, melegítő, póló. Egyébként megvagyok vele :)
2010. jan. 10. 16:59
 26/29 anonim válasza:

Nekem nincs semmi fizikai fájdalmam mensi alatt. De ettől még nem nagyon szeretem ezt az időszakot.

A pasim meg még inkább nem mert ilyenkor sokkal ingerültebb vagyok :)

2010. jan. 17. 12:08
 27/29 anonim válasza:

Nem szeretem. Kiborulok idegileg...van, hogy nagyon fájok-derekam, hasam, mindenem..- hányingerem van, nem tudok semmit csinálni, csak fekszem, sírok, megőrülök...

és attól,h megvan a mensesem egyáltalán nem érzem magam nőnek..eddig is tudtam,h nem pasi vagyok.. és nem hiszem,h felnőtté válnék attól,h megjön a mensesem.

És vannak oylan időszakok, amikor igenis szrt sem ér a húú, de jó tampon meg betét..

És Hölgyeim illene elfogadni másokat és nem megbélyegezni azokat, akik pl nem áldják az eget, hogy havonta 5 vagy annál kevesebb-több napig ömlik belőlük a vér..

és ha bárkit érdekel 21 vagyok..

2010. jan. 18. 09:50
 28/29 anonim ***** válasza:
15:54 --> ömlök mint a niagara xd ez nagy xĐ
2010. ápr. 15. 16:45
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem fáj, görcsöl és minden ami még ide jöhet, de nem ezzel van a baj, hanem, hogy "Átáztam?".
2010. ápr. 18. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!