Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Hol találok betéthez...

Lányok! Hol találok betéthez vagy tamponhoz valamilyen kis dobozt vagy valami hasonlót?

Figyelt kérdés
(eü.betét és tampon, lehet akár tisztasági betétnek is ha tudtok) még annyi, hogy ha egy árat tudtok, akkor azt is írjátok már le légy szíves!

2014. júl. 24. 13:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi, egyébként van rengeteg kisebb-nagyobb neszeszerem, mind mülleres meg a clarie's-ből is vannak, de én kifejezetten betét/tampon tartót szeretnék.(ha olyan helyen vagyunk, vagy akár suli, akkor ezt csak gyors zsebre vágnám)
2014. júl. 24. 16:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Dm-ben amikor mi voltunk volt(de nem a szárnyashoz hanem "egy kis folyásra jó" betéttel)bocsi elfelejtettem a nevét...Ja meg az oriflame-s újságban láttam tampontartót nézd meg jobban az úságot(neten is fent van)hátha van
2016. aug. 23. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!