Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok? Válaszoljatoooook.

Lányok? Válaszoljatoooook.

Figyelt kérdés
Ti milyen tisztasági betétet ajánlatok ami kényelmes,nem túl vékony, se vastag és árban se túl drága? Van ilyen? A negatív kommenteket hanyagoljátok kérlek. köszönöm!

2014. júl. 23. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A Bella és a Naturella szeerintem a legjobbak, pamutos a felületük, nem vastagok és kényelmesek.
2014. júl. 23. 20:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz! :)
2014. júl. 23. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Én a Jessára esküszöm. DM-ben kapható márka.
2014. júl. 23. 21:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! :)
2014. júl. 23. 21:52
 5/12 anonim válasza:

igen, a naturella tenyleg jo. :)

de van most egy ujfajta lila always, nagyon jo illatu, es erezni lehet neha a JO illatat, az nekem nagyon bevalt.. olyan meretben, amilyenbeb te szeretned...picit dragabb, nem tudom neked hogy smint vannak az arak :) de megeri...a doboza olyan mint egy ekszeres doboz :)

2014. júl. 23. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
A mülleres is jó, bár én most libresset használok mert azt mindenhol lehet kapni.
2014. júl. 23. 22:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Juuuj, van hozza doboz is?:) hol szoktad venni? (Amugy az ar tenyleg nem erdekes, nem tudom minek irtam oda) de azert megkerdezhetem, hogy nagyjabol mennyibe kerul es hany darabos?
2014. júl. 23. 23:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, meg annyit szeretnek kerdezni, hogy mi a neve pontosan? Ugy lattam, hogy van jo nehany lila..:) (bocsi a sok kerdesert)
2014. júl. 23. 23:29
 9/12 A kérdező kommentje:
Hat ezt elegge felreertettem. Ertem most mar (azt hiszem :D ) szoval a csomagolasra ertetted a dobozt..kicsit szoke vagyok most
2014. júl. 23. 23:32
 10/12 anonim válasza:

lila always everyday...

en atlagos kozepes mererut hasznok, amely 54 darabos. a hosszabb az csak 48 darabos, de nekem az tul kenyelmetlen.

es ne haragudj, en is felreertettem, mert tartoka az egezsegugyi betethez jar :D

en a sparban szoktam venni, vagyis anyum, TALAN 300-400 Ft. kozott van. H tartoka van e meg, nem tudom. Az a csomaghoz volt ragasztva. Es igen, a csomagolasa olyan mint egy ekszeresdoboz.

2014. júl. 24. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!