Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Mitől lehet ez?

Lányok! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Mensi után folyton viszket a nuncim, olyan, mintha gombás fertőzésem lenne, de folyásom nincs! Pár nap és elmúlik! Sajnos minden hónapban előjön, kb. már egy éve így van, nem tudom mitől lehet ez! Ti mit gondoltok? Oké menjek el dokihoz, de mire oda jutnék el is múlik! De akkor is az a pár nap...durva!
2014. júl. 22. 10:34
 1/4 anonim válasza:
Nálam is előfordul ez, főleg amikor betétet használok. Én arra gondolok, hogy ilyenkor nem tud megfelelően szellőzni ezért enyhe gombás fertőzés alakul ki. Canestennnel kend.
2014. júl. 22. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk én tampont meg tisztasági betétet használok!

Lehetséges, hogy a Naturella-tól, mert az illatosított!

Igen én is Canesten-nel kenem!

2014. júl. 22. 12:35
 3/4 anonim válasza:
Nem tudom, de úgy látszik alapból fogékonyabb vagy erre. Mindenképpen menj dokihoz!
2014. júl. 22. 20:10
 4/4 anonim válasza:
nekem is ugyan ez van/volt és váltottam tisztasági betétet és elmúlt. Valamint intim lemosót használok mindig és így teljesen jó!
2014. szept. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!