Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lanyok, Baratnom csak szenved...

Lanyok, Baratnom csak szenved szegeny. Hisztis meg minden mar alig birok vele:S mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Miota?Ha csak par napja lehet a piros napok :).Kerdezd meg töle.
2014. júl. 19. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
27%

szoval o szenved es raadasul meg hisztis? En szenvednek mellette, ha hosztis...

A hiszteria kezelesere ajanlok egy pohar hideg vizet, amit nagy lendulettel gyorsan felviszel az arcan levo borfeluletre. Napi tobbszor hasznalhato, veny nelkul kaphato gyogyszer.

2014. júl. 19. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom megjött neki. Meleg vizes palack, gyógyszer, esetleg gyógytea (cickafark)
2014. júl. 19. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
konkrétan mi baja van? mert ezt így elég nehéz... én pl. a fogfájástól szoktam hisztis lenni. 2, válaszolónak meg gratulálok, remélem, őt is vízzel öntik pofán majd ha fáj valamije...
2014. júl. 19. 18:39
 5/7 anonim válasza:
Ha engem leöntenének egy pohár vízzel, akár a barátom akár valaki más, azt nagyon megbánná. Ha menstruálok én is hisztis vagyok és szenvedek, de ezen nem múlik semmi, ha valaki leöntene még idegesebb és hisztisebb lennék, ha olyan hangulatban vagyok neki is megyek. Ezt a vizes tanácsot ne fogadd meg a testi épséged érdekében:D Legyél a közelében, érezze a szereteted, de ne menj túl közel, főleg ha alapjáraton hirtelenharagú:D Próbáld meg kiszolgálni abban a pár napban. Már ha a menstruációról van szó
2014. júl. 19. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Legyél megértő
2014. júl. 19. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Meg hagyd békén picit
2014. júl. 19. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!