Külső szeméremajkon két borsó nagyságú és alakú fehér hólyag (hüvelynyílással egy vonalban), amit piros szegény ölel körül. Épp menstruálok és most jött ki. Mi lehet ez?
Hát én azért nem lennék ennyire biztos benne.
Eddig egy se dugult el, most meg egyből kettő?
Az én véleményem az, hogy amennyiben rosszabbodik (nő, vagy láthatóan tejed a gyulladás - azért piros, mert gyulladt, és azért gennyes, ha az egyáltalán genny -, illetve ha a lágyéki nyirokcsomoknál növekedést vagy fájdalmat tapasztaltsz, esetleg lázad/hőemelkedésed lesz), AZONNAL orvoshoz kell fordulni, menstruáció ide vagy oda, láttak ők már cifrábbat is, nem tudsz újat mutatni.
Ha nem rosszabbodik, akkor pedig akkor kell dokihoz menni, ha vége a menzesznek és még megvannak ezek az izék.
És ne kenegesd összevissza, lehet, hogy csak rontasz rajta.
Élsz szexuális életet? Ültél mostanában idegen/közületi wc-n? Nem lehet, hogy elkaptál valamit?
Mindenképpen elmegyek orvoshoz, amint vége a menzeszemnek.
Amúgy azon kívül, hogy nagyon fáj, nincs más bajom. A nyirokcsomóim is normálisak, lázam sincs. Igen, élek szexuális életet tartós párkapcsolatban és más wc-re nem ültem rá.
Ha el is kaptam valamit, akkor sem tudom, hogy honnan, hisz nem érintkeztem semmi olyannal.
Hát a kettő az úgy kettő, hogy egymás mellett vannak közvetlenül.
Köszönöm a válaszaitokat!
legyengült immunrendszernél is kialakulhat, mint mikor lázas az ember és kijön a száján a herpesz..
nálam ez a helyzet áll fent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!