Mitől lehet ez a dagadás, vagy hólyag?
Figyelt kérdés
Holnap természetesen elmegyek a nőgyógyászomhoz, de elég ideges vagyok, mert a nemi szeremnél. Nem szedek fogamzásgátlót, a menstruációmnak már vége és nem is ovulálok.Nem is éltem mostanában szexuális életet, így ilyen úton sem kaphattam el semmit. Olyan mint egy hólyag és gyakorlatilag 8-kor még semmi sem volt mikor fürödtem és utána hirtelen megjelent. Lehet, hogy csak a tusfürdőtől,(mert nem speciális intim lemosó volt) vagy ne reménykedjek? Előre is köszönöm a válaszokat! Holnap egész biztos, hogy első lesz, hogy elmegyek az orvoshoz.2012. ápr. 20. 21:32
1/4 A kérdező kommentje:
Úristen! Utána néztem! Annyira félek, hogy ez alakult ki nálam: [link]
Valaki nyugtasson meg, hogy ez nem ilyen gyorsan történhet!
2012. ápr. 20. 21:39
2/4 anonim válasza:
Nekem egy ehhez hasonlatos daganat jelent meg de szeretkezes utan,ami elegge vad volt,mert reg nem talalkoztunk :) picit felsertette a kisajkaim a sok "surlodas" es igy dagadt be,kb :) szerencsere parom ajanlta,hogy probaljam ki a hideg borogatast.. kipbobaltam,es 5 perc alatt elmulott :) tehat remeljuk,neked sincs semmi komoly bajod :)
3/4 anonim válasza:
szinten en vagyok... meg hozzatennem,hogy este dagadt be,es reggel probaaltam a borogatast,mert nem mulott el.. nagyon meg voltam ijedve,eleinte parom surgossegire akart bevinni... de mivel elmulott,lenyugodtunk :) de 1 hetig nem volt szeretkezes :) Gyogyulast,telleg remelem,hogy semmi komoly :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Annyira megijedtem csütörtökön, eléggé hasonló tüneteim voltak, mint amit ennél a cisztánál írtak. Reggelre csökkent a duzzanat, csak nagyon nedvesedett, de estére elmúlt, most már semmi bajom! :)
2012. ápr. 22. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!