Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, szerintetek ez termész...

Lányok, szerintetek ez természetes? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, a menstruációm pár hónapja jött meg, eleinte nem fájt nagyon, de már úgy görcsöl, hogy a szüleim az ordításaimtól azt hitték elevenen nyúznak. Ez valami komoly dolog vagy mindenkivel megeshet, ha az utóbbi, van-e rá gyógyszer (bármi!), ha igen, mi?! Már nem bírom tovább, előre is köszi!
2014. júl. 22. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
sajnos természetes, vannak görcsoldók
2014. júl. 22. 11:55
 2/6 anonim ***** válasza:

A melegvizes párna, vagy egy forró fürdő segít rajta.

Mivel csak 12 éves vagy, a felest nem javaslom.

2014. júl. 22. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Eloszor is tok normalis hogy gorcsolsz. Gorcsoldokent szedheted a "nospa"-t, de lehet ha van jobb ra gyogyszer, azt pontosan nem tudom, mivel en nem szoktam gyogyszereket szedni. De ha bemesz a gyogyszertarba s kersz menstruacios gorgy ellen valamit, ok fogjak tudni mit adjanak.

Am igen persze mindenkivel megeshet, mindenkinek mas erzes. Van akinek nagyon a hata faj, masnak a laba, masnak a mellei, szoval ez a szemelyisegedtol fugg, hogy hogyan reagal ezeken a napokon, illetve elotte/utana.

De google jo barat, nezz utanna, tobb informaciok, praktikak, stb. Kicsit muszaly felvilagosodj, meg fiatal vagy. :) Es kitartast :)

2014. júl. 22. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen normalis nekem a cataflam valt be a legjobban gorcsoldasra.
2014. júl. 22. 12:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :)
2014. júl. 22. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a lányom orditana a fájdalomtól, orvoshoz vinnem azonnal. Ha negatív minden, akkor az orvos tud olyan gyógyszert írni, ami hatékonyan csökkenti a fájdalmat. Ezen kívül vannak termeszetes módszerek is, amiket be lehet vetni. No meg az onuralmat sem art gyakorolni, mert vannak lesznek olyan szituk, ahol nem lehet igy viselkedni még görcsök eseten sem.
2014. júl. 22. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!