Lányok, nök tampont vagy betétet használok inkább, miért? Kort is lécci.
Tampont, mert a betéthez képest észrevétlenül tudom használni. A betét számomra kényelmetlen, zavaró. Plusz ha véletlenül kicsit elcsúszik a betét, könnyen összevérezheti az ember a ruháját, a tamponnál pedig már kitapasztaltam, hogy melyik napokon milyen nedvszívó tampon szükséges, így annál nem érhet baleset.
26N
Az első mensitől a méhnyakrákom diagnosztizálásáig tampont használtam. El se tudtam volna képzelni a betétet.
Viszont a műtét utáni vérzésnél a tampon ugye nem jöhetett szóba, így kénytelen voltam betétet használni, hát ég és föld.
Sokkal higiénikusabb, kényelmesebb, nincs a néha törő, vagy majdnem kicsúszik érzés.
Azóta csak betét. Ennek 3 éve. Sose raknék többet tampont.
36/N
Betét. Első időben persze furcsa volt, mindig éreztem, de most már megszoktam és ez kényelmes. 5 év alatt amióta megvan, sosem volt ezzel problémám.
20/L
Én betéttel kezdtem, de állandóan a szorongás fogott el, hogy biztos látszik nacin keresztül, a szárnyasok kidörzsölték a combomat, nem tudtam tangát használni közben, uszoda, strand kizárva, meg eleve érzem hogy ott hordozok valamit a lábam között, akár egy pelust... Így csak rá szántam magam a tamponra, habár én is hallottam a toxikus szindrómáról, anyumnak is az volt, azt hittem örököltem tőle. De nem. Már 8 éve csakis tampon, mindig odafigyelek hogy tiszta kézzel nyúlok hozzá, de ég és föld a betéthez képest...
Megértem hogy akinek erősebb vérzése van betétre kényszerül, de itt többen írták hogy kimondottan szeretik a betét használatát, ez egy kicsit sokkolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!