Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nök tampont vagy...

Lányok, nök tampont vagy betétet használok inkább, miért? Kort is lécci.

Figyelt kérdés

2014. júl. 23. 14:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%

Tampont, mert a betéthez képest észrevétlenül tudom használni. A betét számomra kényelmetlen, zavaró. Plusz ha véletlenül kicsit elcsúszik a betét, könnyen összevérezheti az ember a ruháját, a tamponnál pedig már kitapasztaltam, hogy melyik napokon milyen nedvszívó tampon szükséges, így annál nem érhet baleset.

26N

2014. júl. 23. 15:00
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
10es vagyok, azt elfelejtettem, hogy a betét mellett szól, hogy egyszerűbb és higiénikusabb a cseréje.
2014. júl. 23. 15:00
 13/25 anonim ***** válasza:
65%

Az első mensitől a méhnyakrákom diagnosztizálásáig tampont használtam. El se tudtam volna képzelni a betétet.

Viszont a műtét utáni vérzésnél a tampon ugye nem jöhetett szóba, így kénytelen voltam betétet használni, hát ég és föld.

Sokkal higiénikusabb, kényelmesebb, nincs a néha törő, vagy majdnem kicsúszik érzés.

Azóta csak betét. Ennek 3 éve. Sose raknék többet tampont.

36/N

2014. júl. 23. 15:08
 14/25 anonim ***** válasza:
55%
tampont, a betétben úgy megyek, mint aki besz**rt, nagyon kényelmetlen, idegesítő érzés, nem bírom elviselni
2014. júl. 23. 15:14
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Altalaban betetet hasznalok nekem tokeletesen megfelel tampont csak otthon vagy olyan helyen hasznalok ahol megfelelo a higienia. 24N
2014. júl. 23. 18:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem meg nem jott meg, de eloszor meg biztos, hogy betetet fogok, tampont nem. 1-2 ev utan lehet kiprobalom vagy ha esetleg megyunk nyaralni vagy hasonlo. 13/L
2014. júl. 23. 20:37
 17/25 anonim ***** válasza:
Betét.Nekem kényelmes és egyszerűbb a használata. 18L
2014. júl. 23. 21:10
 18/25 anonim ***** válasza:

Betét. Első időben persze furcsa volt, mindig éreztem, de most már megszoktam és ez kényelmes. 5 év alatt amióta megvan, sosem volt ezzel problémám.

20/L

2014. júl. 23. 21:12
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
én utálom, hogy érzem, ahogy folyik, ezért betétet nem használok, mivel állandóan paranoiás vagyok, nehogy átázzak. tampon! :D 18/L
2014. júl. 24. 01:33
 20/25 anonim ***** válasza:

Én betéttel kezdtem, de állandóan a szorongás fogott el, hogy biztos látszik nacin keresztül, a szárnyasok kidörzsölték a combomat, nem tudtam tangát használni közben, uszoda, strand kizárva, meg eleve érzem hogy ott hordozok valamit a lábam között, akár egy pelust... Így csak rá szántam magam a tamponra, habár én is hallottam a toxikus szindrómáról, anyumnak is az volt, azt hittem örököltem tőle. De nem. Már 8 éve csakis tampon, mindig odafigyelek hogy tiszta kézzel nyúlok hozzá, de ég és föld a betéthez képest...

Megértem hogy akinek erősebb vérzése van betétre kényszerül, de itt többen írták hogy kimondottan szeretik a betét használatát, ez egy kicsit sokkolt...

2014. júl. 24. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!