Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden lány menstruál?

Minden lány menstruál?

Figyelt kérdés
elég buta kérdés lehet, de valahogy úgy gondolom hogy a szépek nem meg ilyenek..még csak 12 vagyok ez nekem újdonság.
2014. júl. 20. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
menj aludni...
2014. júl. 20. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
omájgádddd
2014. júl. 20. 21:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A várandósok és az anorexiások nem.
2014. júl. 20. 21:12
 4/10 Skorpió87 ***** válasza:
100%

Persze, hogy minden lány. Aki már anorexiás kategóriába tartozik, valószínű annak nem jön meg, mert legyengült a szervezete. De minden egészséges fiatal lánynak, akinek megérett rá a szervezete, annak megjön.

Mi köze ennek a szépségnek vagy a csúnyasághoz? Ne olvass annyi bulvárt. Inkább beszélgess erről Anyukáddal, háziorvossal, vagy biológiatanárnővel. Ne a hülyeségeknek higgy! Ha még nincsenek nálad előjelek, akkor is 1-2 éven belül nálad is be fog következni!

2014. júl. 20. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Illetve bizonyos fogamzásgátlók "mellékhatása" is hasonló.
2014. júl. 20. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem, hogy páran miért szólták le a kérdezőt. Senki nem születik úgy, hogy mindent tudna. Senkiből nem lehet bölcs úgy, hogy nem volt tudatlan. Ha ahelyett, hogy segítenétek neki, inkább lenézitek, akkor ne csodálkozzatok azon, hogy tudatlan..

Kérdésedre a válasz: Igen, minden lány, kivéve a terheseket, és az öregeket.

2014. júl. 20. 21:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudják azt csinálni, hogy valakinek egy darabig ne jöjjön meg, de nem biztos, hogy jót tesz.

Az idegeskedéstől is kimaradhat a menstruáció, a folytonos stressz azonban szintén nem egészséges.

Az anorexia és az alultápláltság miatt szintén elmarad előbb-utóbb, és utána nem biztos, hogy helyre fog állni.

Turner-szindróma. A szép lányok nem ilyenek, mivel a turnereseknek hormont kell szedniük, hogy nőnek nézzenek ki.

Úgyhogy a szép lányok előbb-utóbb menstruálni kezdenek. Van, amelyikük 17 évesen, van, amelyikük 11 évesen.

2014. júl. 20. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
azért "szólták le" páran, mert hülye a kérdése? Mert ebből a kérdésből az jön le, mintha ha csak a szépek, vagy csak a csúnyák menstruálnának.... Én nem ma voltam már 12 éves, édesanyámmal sem beszélgettem erről, net sem volt, mégse fordult meg a fejemben ilyen hülyeség.. aztán lehet lepontozni. puszika
2014. júl. 22. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
hülye a kérdése után nincs kérdőjel
2014. júl. 22. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
Édes,kicsi szívem!! Gondolom hogy fiú vagy mert különben (remélem) nem kérdeznél ilyen értelmetlenségeket!!!! Képzeld,még a szépek is menstruálnak...! MINDEN lány....az anorexiások,terhesek,és a hormon zavarosok kivételével!!! Egyébként remélem hogy csak a nép szórakoztatására tetted fel ezt a kérdést,és nem komoly!! De ha komoly,akkor viszont azt kell hogy mondjam...ilyen kevés neuronnal ember még nem született!!!!
2014. aug. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!