Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon használatával nyugodtan...

Tampon használatával nyugodtan lehet strandon, balcsin fürödni?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy menstruáció közben kinyílik a méhszáj, és könnyebben feljutnak a kórokozók de ez akkor is így van, ha tampont használunk?

2014. júl. 20. 18:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Természetesen férfi, mint a privát üzenetváltásunkból kiderült, és rendkívül elmeháborodott...
2014. júl. 20. 20:25
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha már ennyire okoskodik, legalább értene valamennyire a témához: a tamponok dobozán ugyanis nincs feltüntve, hogy lehet-e vele vízbe menni. Vannak kifejezetten úszáshoz tamponok, de a normál tampon is használható vízben, éppen ezért nincs ráírva.
2014. júl. 20. 20:28
 13/26 A kérdező kommentje:
Így van, és köszönöm szépen!
2014. júl. 20. 20:33
 14/26 anonim válasza:
67%
nekem is írt, de én nem válaszoltam neki.. biztos "sok" élete van, ha ismeretlen embereknek próbál magyarázkodni és próbálja kiélni a vágyait.. nem normális..
2014. júl. 20. 22:05
 15/26 A kérdező kommentje:
Hú ne is mondd, alapos konzekvenciát vettem le az üzeneteiből...félelmetes hogy ilyen emberek szabadon járkálnak az utcán...de közölte, hogy csak azért volt ilyen szemét mert sok sült krumplit evett.....klinikai eset...
2014. júl. 20. 22:28
 16/26 anonim ***** válasza:
9%

Bocs még egyszer a kemény válaszomért de én abban a hittben éltem, hogy a doboz hátoldalán - vagy van használati útmutató a használatra mindazoknak akiknek nincsenek olyan ismerősei vagy anyukája akitől megkérdezze!

Legutóbbi hozzászólásodba azt is leírhattad volna, hogy bocsánatot kértem és elmondtam, hogy miért reagáltam úgy ahogyan, illetve a sült krumplis dolog meg nem kifogás volt hanem megülte a sok olajos kaja a pocakomat ami részben részben meg az félre informáltságomból eredt!

Nem muszáj megbocsátanod főleg egy ilyen HATALMAS ügyben ahogyan érzed!

U.i: te írtad ezt is, hogy "mindenki azt kapja amit érdemel", akkor nem értem, hogy mi ez a nagy felháborgás és miért oltasz tovább, mintha te nem eszt érdemelted volna és még egyszer hangsúlyozom, hogy bocsánatot kértem!

Remélem túl lépsz ezen minél hamarabb és nem fogsz haragudni rám csak magadra, hogy rossz helyen tetted fel a kérdésedet, én már pont szarok rá és ne várj egy harmadik bocsánat kérést főleg azok után ne amit privát beszélgetésben lezavartál.

2014. júl. 21. 14:39
 17/26 A kérdező kommentje:
Miért tettem volna fel rossz helyen a kérdésemet??? Egészség-Nők egészsége...várom a nők válaszát, nem a hozzá nem értő vérundortól szenvedő férfiét, a jóisten áldjon meg! Mit érdemeltem??? Édes istenem a hajam égnek áll már tőled, ne zaklassál már!!! Marha nagy bocsánatkérés volt az tegnap, mit ne mondjak, de nem érdekel, nekem nem kell a bocsánatkérésed, értsd már meg!
2014. júl. 21. 14:48
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

+ még azt hozzá tenném, hogy ha használta volna az egyik NET -es keresőt akkor: Nagyjából 668 találat (0,49 másodperc) alatt!

Na jó csobbanást!

2014. júl. 21. 14:50
 19/26 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el b. meg....és ha engem azon a 668 véleményen kívül még mások tapasztalata is érdekel, akkor mivan?!
2014. júl. 21. 14:55
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

NE HISZTIZZ MÁR, bocsánatot kértem kétszer is, az egy dolog, hogy szarsz rá - rám de én rád nem szarok és ne beszélj már úgy mintha én téged zaklatnálak. Mert nem zaklatlak pm -ben is te írtál utoljára és nem én! Kb: 4 levelet írtam te meg 6 -ot és egyben se beszéltem veled csúnyán és nem illetlek semmi rosszal te meg folyamatosan engem.

NE HISZTIZZ TOVÁBB, HAGYD ABBA nem írok többet, de ne is kérdezz többet!

U.i: már komolyan kezdek én is ideges lenni, nem zaklattalak és nem is foglak zaklatni!

Tiszteletben tartom a véleményed, hülye vagyok mert úgy viselkedtem, nyugodj meg most már!

2014. júl. 21. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!