Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon használatával nyugodtan...

Tampon használatával nyugodtan lehet strandon, balcsin fürödni?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy menstruáció közben kinyílik a méhszáj, és könnyebben feljutnak a kórokozók de ez akkor is így van, ha tampont használunk?

2014. júl. 20. 18:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%
A tampon ezt megakadályozza, hogy feljussanak a kórokozók. Én szoktam vele fürdeni, de mindig kicserélem fürdés után, hogy még véletlen se legyen gond. Jó az ob applikátoros tampon változata, ha nem tudod jól megmosni a kezed csere előtt.
2014. júl. 20. 19:02
 2/26 anonim ***** válasza:
0%

Rajta van a dobozon, hogy azt a típust használhatod -e a vízben, honnan a faszból tudjuk, hogy melyik típusú tampont vették - veszed és dugod be a nemi szervedbe!?

Undorító kérdés és nagyon buta vagy!

2014. júl. 20. 19:03
 3/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első válaszolónak a hasznos tanácsot!

Második, mondták már neked hogy menj az anyád p*csájába? Szemét paraszt.

2014. júl. 20. 19:10
 4/26 anonim válasza:
88%
ezen a kérdésen neked mi az undorító? ezek csak puszta tények te szerencsétlen.
2014. júl. 20. 19:11
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
lehet de nem tanácsos , koszos a víz bele pisilnek esetleg kakálnak és a víz is belemehet a hüvelyedbe hiába van ott a tampon azt is felszívja es ott pang, próbáld ki az intimtölcsért nagyon jó! furcsa és gusztustalan elsőre de olvass utána egészségesebb mint a betét és tampon ! felrakod a hüvelyedve és az ott vákuumot képez légmentesen lezár így nem engedi,hogy a kózokozók elszaporodjanak és nem megy be a víz se alulról. mivel orvosi szilikonból készült így nem is szí fel semmit ellenben a tamponnál ami a hüvely folyást is magába szívja.ha bármit szeretél kérdezni írj nyugodtan priviben.
2014. júl. 20. 19:11
 6/26 Ditta323 ***** válasza:
100%

Szia.

Én speciel szoktam és ismerősi körömben is, figyelj arra amit az 1-es írt, hogy folyamatosan cseréld. Plusz ha nem vagy hajlamos a fertőzésre akkor meg végképp semmi gond. Jah igen és Ob tampon legyen :)

2014. júl. 20. 19:16
 7/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Az intimtölcsérről bevallom eddig nem igazán hallottam, most utána néztem, felkeltette az érdeklődésemet.
2014. júl. 20. 19:19
 8/26 anonim ***** válasza:

Lehet, én közvetlenül fürdés előtt kicserélem.

Sőt, amikor nincs meg, én akkor is felteszek egy mini OB-t, mert az akkor is könnyen felcsúszik. Tartok attól a sok dzsuvától, ami a vízben lehet .___.

2014. júl. 20. 19:20
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Te sem vagy piskóta, hajára: jó csobbanást!
2014. júl. 20. 19:21
 10/26 anonim ***** válasza:
56%
Ez a sexrexlex vajon férfi vagy nő és milyen mentális betegsége lehet? Durva!
2014. júl. 20. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!