Van-e valaki, aki ezüst kolloid használatával teljesen vagy nagy mértékben megszabadult a HPV-től?
Figyelt kérdés
Nekem magas kockázatú HPV fertőzésem van, melynek következtében a méhszájon jelentős elváltozást találtak, rák előtti állapotról van szó. Sokat olvastam az ezüst kolloid jótékony hatásairól, de szeretném tudni, valóban segíthet-e. Kérem azok válaszát, akiknek segített a HPV elleni harcban.2011. nov. 23. 14:29
1/6 anonim válasza:
Az ezüst antibakteriális szer, vírusra nem hat.
2/6 anonim válasza:
Szia !
A HPV-t igen egy virus okozza.Gyakorlatilag minden aktiv nemi életet élő emberben benne van, a kérdés,mikor aktiválódik. Vigyázni kell vele, mert ez az egyik okozója a méhnyakráknak pl.
Erősitsd az immunrendszeredet,szerintem se jó megoldás az ezüst kolloid.
3/6 Takács Jánosné válasza:
Menj el a Nőgyógyászod hoz és ismételtezsd meg a vizsgálatot és ha valóban ez a baj ír neked Antibiotikumot és utána védőoltást kaphatsz ami valóban meg véd a tóvábbi fertőzéstől sok sikert üdv.
4/6 anonim válasza:
ilyen hülyeséget minek irt fel az utolsó??
a hpv vírus,amire az antibiotikum nem jó!!!!
5/6 anonim válasza:
és védöoltást nem adnak fertözöttnek!!!!
szűz lányoknak adják be!!!
6/6 anonim válasza:
"szűz lányoknak adják be!!!"
ekkora baromságot ,te jó ég. :D Bármilyen életkorban beadható,nem feltétele,hogy szűz legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!