Használ az ezüst kolloid vmit? Erre is jó?
Figyelt kérdés
Visszatérő gombás fertőzésem van,minden doki,akinél eddig voltam,csak kísérletezgetett!Kenetlevétel nélkül is írtak rá horribilis összegű gyógyszereket!Nem nagyon van már olyan szer,amit ne próbáltam volna!Most találtam egy elég jó nőgyógyászt,most állítólag PCO-s vagyok,majd hamarosan mennem kell mindenféle vizsgálatra!Vmelyik nap megi nt kiújult a gombám...már nagyon elegem van belőle!!!Nem tudtam menni dokihoz,vettem pevaryl hüvelykúpot!Lassan alakulgatok!A párom is velem egyidejűleg mindig kezelve van,volt!Az ezüst kolloidról mi a véleményetek???Már csak abban bízom,hogy az végre megszabadít ettől a visszatérő gombától!Tapasztalatokat légyszi!!!!A patikában nálunk 200ml-s 3040FT!megéri,megvegyem???Vagy teafaolaj???De azt hallottam az ezüst kolloid jobb!!2011. júl. 13. 14:10
1/6 anonim válasza:
Anyukám esküszik az ezüst kolloidra, én általában nem vagyok hajlandó használni, de ez csak az én hülyeségem, semmi rossz tapasztalatom nincs vele kapcsolatban. Az biztos, hogy ha hiszel benne, akkor segít, de lehet hogy placebónak kicsit drága dolog.
2/6 A kérdező kommentje:
basszus,már annyira el vagyok keseredve!Igazság szerint az orvostudakozó,Dr.Hamvas Ferenc,ő is kultiválja ezt az egészet,szerinte csak jó hatása lehet!Talán ő tud vmit,és nem viccből írja!
2011. júl. 13. 14:18
3/6 anonim válasza:
Az ezüskolloid tényleg jó. Irrigálhatsz vele.
De azért azt tudd, hogy a candidát végleg csak candida diétával, életmódváltással tudod legyőzni. És ha szedsz fogamzásgátlót, akkor mindig ki fog újulni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!nem szedek fog.gátlót,már 3hónapja nem!1évig szedtem előtte!A candida-kúra csak azzal a drága löttyel végezhető?
2011. júl. 13. 14:31
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm...
2011. júl. 13. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!