Jesszus! Mit tegyek? :S

Máshogy értelmezve a kérdést:megjött neki=>kivan,erre a pszihomókus azt mondta h nem természetes(mármint h kivan),és EZT hiszi el az apa....
-ha igy értelmezzük,akkor ok. a kérdés
valoban akkor annyi h nem kell kiborulni.
(bár az h fertőző és hasonlo azt nem értem)

Ha megjön, az is természetes, ha kicsit kibukik rá az ember, mármint, én is már napokkal előtte idegeskedem, ingerlékenyebb vagyok, hogy "már megint én járok rosszul, a fiúk meg nem", hasonlók... hülyébb vagyok, mint máskor:D
Ez engem amúgy emlékeztet Stephen King - Carrie című könyvére. Ott is középiskolásan megjött a lánynak, keresztény anyja meg kibukott rá, megverte, bezárta a cellába, merthogy "biztos -arra- gondolt és most Isten bünteti, és majd jönnek a fiúk a vérszag után"... egész jó könyv, már sokszor elolvastam:)
Műtétben kételkedők: Egyszerűen megoldható: kiszedik a méhét és a lány soha többé nem menstruál.
Most tényleg vagy kamu a kérdés, vagy az apja is, a pszichológus is nagyon hülye. De sajnos igenis vannak ilyen hülye emberek, akik ilyen elképzelt baromságokban hisznek. Középkorban valami déli országban is megölték azokat a nőket, akikről kiderült, hogy menstruál, merthogy boszorkányok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!