Ezektől késhet a menstruációm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves vagyok és 5 hónapja jött meg először. Általába 8-11 körül. Lassan két hete késik és nem tudom miért. A mensim megjövésének ideje előtt és közben:
-biciklis táborban voltam
-a hideg velenecei tóban úsztam
-stresszeltem
-lebetegettem (láz)
a két hét alatt egyre erősebben fáj a hasam és nem tudom mit tehetnék hogy megjöjjön. Kipróbáltam ezt az Aviva tornát, forró fürdő. Ezektől még jobban fáj a hasam. nem tudom mi tévő legyek
2014. júl. 20. 10:32
1/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, késhet ezektől is valóban. De még csupán 13 éves vagy, normális, hogy ebben a korban még rendszertelen a menstruációd.
2/3 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött meg...:(
2014. júl. 22. 20:52
3/3 anonim válasza:
Igyál cickafark teát, ez jó gyulladáscsökkentő és segít rendezni a menstruációd. Még fiatal vagy, ne idegeskedj nincs semmi komoly bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!