Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet hogy emiatt késik a...

Lehet hogy emiatt késik a menstruációm?

Figyelt kérdés

Eddig 1-2 nap változással de aránylag mindig ugyanakkor jött meg. Viszont most már 2 napja késik és semmi jele hogy meg fog jönni, nem fáj a hasam se. Viszont eddig jártam kondizni de kb 3 hete nem járok és 2 hete vitamint is szedek.Lehetséges hogy az edzés abbahagyása miatt késik?

Vagy a vitaminok miatt? (hallottam már ilyenről)

Esetleg tudtok valami praktikát arra hogy megjöjjön, van ilyen?

Csak mert nyaralni megyek hamarosan és nem szeretném végigszenvedni.

Előre is köszi :)

2014. júl. 19. 11:22
 1/3 anonim válasza:

Nem tudom hány éves vagy ,de mielőtt megjön 2-3 nappal előtte már érzed ciciden ahogy feszül. Szedjél vasat az is beindítja vagy vörösbor,bikavér ,de akkor jó készülj rá ,mert nálam a szokásoshoz képest ’’ Niagara ,, volt.

Szokták a vashiányos nőknek a sok máj evésen kívül, a napi 1dl minőségi vörösbort javasolni,de fiatal vagy még jobb a táplálkozással,vagy vitaminokkal pótolni.

Én nem vagyok orvos ,és hál istennek nem is kell az évi 1 rákszűrésnél többször mennem.

Gondolom terhes nem lehetsz ?

Amit tudni érdemes a hormonháztartásod összefüggésben van a mirigyekkel,a mirigyek működéséhez meg kell némi zsírszövet. Balettosoknak,művészi tornászoknak nem ritka ,hogy nagyon rendszertelen e miatt és akár az első menzesz kitolódhat 17-éves korukig is.

Mostanság rengeteg nőnek rendszertelen,felborul a női hormonjaik az Ösztrogén és Progeszteron szint miatt. Ezt egy vérvétel során tudják a hormonszintedet megállapítani.

Némi kis köze van a hormonszintnek a lúgos-savas étkezéshez.

Van egy ugyn. Barátcserje kapszula ami a hormonszintet kiegyenlíti illetve akik,kisbabát akarnak azoknak segít.

Nos akkor orvos,internetes tájékozódás.

Vitaminokról fontos !!!

A Vas a C-vitamin mellett épül be jól a szervezetbe, a Cink-Magnézium-Kálcium pedig a Vas mellett.

2014. júl. 19. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi:)

15vagyok és nem terhes biztos nem vagyok:)

Olvastam olyat hogy gyors fogyás és rendszertelen étkezés miatt is előfordulhat. Fogytam is sokat és kb egy hete alig ettem, és ettől fáradékony voltam azért kezdtem el vitamint szedni, és állítólag a vitamintól is lehet.

2014. júl. 19. 12:06
 3/3 A kérdező kommentje:
*terhes biztos nem vagyok
2014. júl. 19. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!