Változó kor? Mennyi idő után biztos hogy most már abba marad?
47 éves vagyok,4 hónapja nem jött meg már a menzeszem,bár már előtte is kihagyott.Közbe hőhullám,hirtelen idegesség stb. tüneteim vannak.
Mennyi idő után biztos hogy most már abba marad??
Mert ugye a védekezés szempontjából nem mindegy.
A nögyógyász tud hormonszintmérést végezni és abból meg tudja állapítani, hogy túl vagy-e a tehebeesés lehetöségén.
Általában egy évet mondanak, hogy akkor nagy a valószínüsége, de nem feltétlen biztos.
Ez igen érdekes kérdés
Van akinél hamarabb jelentkezik, van akinél később
Bár én azt gondoltam mindenképp valamikor ötven éves
kor után marad ki teljesen
Szerintem pedig ennyi idősen még kicsit korai
Nőgyógyász mit mondott?
Én is 47 vagyok és márciusban menstruáltam utoljára.
Iyenkor még bármikor megjöhet váratlanul, de ha már 6 hónapja semmi, érdemes felkeresni a nőgyógyászt.
Elvileg évekig elhúzódhat
És ötven éves kor után szokott általában véglegesen leállni, legalábbis azoknál akiket ismerek
Én 40 vagyok és már jelentkeznek a klimax első jelei. Anyunak 38 éves korától Ugyanez, azt hitte anno h terhes. Nekem azt mondta a doki, h örüljek, és mondjak köszönetet anyunak, h őt örököltem. Köszi Anyu...
és kinek köszönjem meg, h 252, meg 138 napra újra kicsit megjön, megkavarja az életemet. Ezáltal újra gyözködhetem a férjemet, h védekeznünk kell. Amúgy a doki szerint 1 év szünet után, talán biztos h teljesen elmarad.
A nyáron egyszer megjött!
Azóta megint semmi.
Na látod -
Nem megy az olyan egyszerűen - Évek kellenek általában míg teljesen leáll -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!