Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valami biztos gyógymód?

Valami biztos gyógymód?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma jött meg és szörnyen rosszul vagyok soha nem volt még ilyen fáj a hasam a gerincem végig a derekem szédülök és elviselhetetlen hányingerem van.

Valami gyors és biztos módot adjatok mert már nem bírom attól félek hofy mindjárt összeesek.

Mitől lehetnek ha eddig nem volt ilyen?

2014. jún. 6. 13:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Hogy mitől van, azt nem tudom, de nekem se volt egy ideig ilyen tünet, aztán egyszer csak lett. Nekem az Algoflex vált be, de később már nem hatott, most Panadolt veszek be ha ilyen van.
2014. jún. 6. 13:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Algoflex nem hasznalt panadol sajnos nincs itthon de nem birok mar elnennu a gyogyszertarig.....
2014. jún. 6. 13:24
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Meristin, Cataflam, vagy valami egyéb fájdalomcsillapító? Állítólag az alkohol is oldja a simaizom görcseit, bár nekem nem szokott beválni, meg a meleg is görcsoldó, pl. felmelegített vasaló törölközőbe csavarva.
2014. jún. 6. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Meg ami még hülyén hangozhat, de nekem és egy barátnőmnek is így működik, az hogy ha éhesek vagyunk, jobban érezzük a fájdalmat, telekajálva meg mintha enyhülne.
2014. jún. 6. 13:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Ettem bevettem egy algopirynt es raraktam a laptopot a hasamra ugye az fujja ki a meleget meg alul melegszik is es attol picit jobb lett de a labaimban erzem meg a gyengeseget meg a gerincem is faj de enyhult :)

Koszonom az eddigieket mindenkinek. Merjek elaludni szerintetek? :D nem lesz ejszaka rosszabb? :D

2014. jún. 6. 13:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolók mind én voltam :) Alváskor a szervezet regenerálódik, szóval nem rossz ötlet. Előfordul, hogy estére/éjjelre megint fáj, ilyenkor én beveszek megint valamit, csak arra kell figyelni hogy a két szem bevétele közt legalább 4 óra teljen el.
2014. jún. 6. 14:09
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

No-spat vegyél be, az görcsoldó. Melegvizes zuhany, melegvizes palack a hasadra, feküdj le, támaszd alá a fejed, és húzd fel a lábaidat, térdeidet támaszd egymásnak, masszírozd finoman a hasadat. A gyógyszer után másfél órával már javulnia kéne.

Van, hogy egyszer csak megváltozik, sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Nekem mondjuk világ életemben ilyen volt. :(

Jobbulást! :)

2014. jún. 6. 14:33
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Marhára fájhat, ha itt irkálsz...
2014. jún. 6. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha annyira fájna, hogy nem tudna írni, gondolom hívatná a mentőket. Nehogy már segítséget merjen kérni, mert akkor biztos nem is fáj neki igazán. Tényleg.
2014. jún. 6. 16:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Koszonom

A ketelkedoknek csak annyit hogy kivanon ti is erezzetek azt mint en ma! ;)

2014. jún. 6. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!