Valami biztos gyógymód?
Sziasztok!
Ma jött meg és szörnyen rosszul vagyok soha nem volt még ilyen fáj a hasam a gerincem végig a derekem szédülök és elviselhetetlen hányingerem van.
Valami gyors és biztos módot adjatok mert már nem bírom attól félek hofy mindjárt összeesek.
Mitől lehetnek ha eddig nem volt ilyen?
Ettem bevettem egy algopirynt es raraktam a laptopot a hasamra ugye az fujja ki a meleget meg alul melegszik is es attol picit jobb lett de a labaimban erzem meg a gyengeseget meg a gerincem is faj de enyhult :)
Koszonom az eddigieket mindenkinek. Merjek elaludni szerintetek? :D nem lesz ejszaka rosszabb? :D
No-spat vegyél be, az görcsoldó. Melegvizes zuhany, melegvizes palack a hasadra, feküdj le, támaszd alá a fejed, és húzd fel a lábaidat, térdeidet támaszd egymásnak, masszírozd finoman a hasadat. A gyógyszer után másfél órával már javulnia kéne.
Van, hogy egyszer csak megváltozik, sajnos ez ellen nem lehet mit tenni. Nekem mondjuk világ életemben ilyen volt. :(
Jobbulást! :)
Koszonom
A ketelkedoknek csak annyit hogy kivanon ti is erezzetek azt mint en ma! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!