Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon kérdés. Most mi van?

Tampon kérdés. Most mi van?

Figyelt kérdés
2 hónap múlva 14 leszek és 2 éve menstruálok. Egy barátnőm tanácsolta, hogy próbáljam ki a tampont. Szűz vagyok de a szűz hártyám szerintem már átszakadt a sportolástól (lovagolok, táncolok és lent vannak a spárgáim), és be tudom tenni az ujjamat teljesen. Ma kipróbáltam és nem fájt amikor felhelyeztem, csak kicsit lassan ment, de semmit sem érzek. Anyukám viszont ki van akadva, mert azt hiszi most szakadt át. Elbizonytalanodtam, tényleg most szakadhatott át? Én ezt már nem értem...

2014. júl. 19. 12:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azért az, hogy te 14 évesen nem tudod, hogyan néz ki a szűzhártya az még belefér, de hogy édesanyád x akárhány gyerek után ennyire felvilágosulatlan, az már gáz....

Üssétek be google-be és nézegessétek.

99%-ban van egy lyuk a közepén amin bizony lazán átfér a tampon magától is (ha nem lenne lyuk a vér sem folyna ki... logika!). Egyébként pedig van akinek olyan szinten rugalmas ez a hártya, hogy csak szülés során szakad ki.

ezen egyébként csak azért vagyok így kiakadva, mert anno mikor én kerültem ilyen helyzetbe akkor anyu leült velem és elmondta/megmutatta ezeket egy orvosi könyvben, hogy ne legyenek kétségeim... Nem pedig elkezdett ordibálni olyasmiről amiről neki sincsen semmi fogalma.

Egyébként pedig ha véletlen tényleg átszakadt, akkor mi van? Nem olyan világban élünk ahol ezért kövezés járna a nászéjszakán....

2014. júl. 19. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!