SOS! Nem megy fel a tampon. Miért? (többi lent)
Figyelt kérdés
na szóval..első tampon használatom lenne mivel megjött pont ma és mennénk holnap nyaralni már ahol ugye víz van..és próbáltam normált felhelyezni de több mint a feléig felmegy aztán nem..és fáj..:s mi lehet a baj el voltam lazulva tehát nemtudom hogy mi baj van..sürgős lenne!!(csak értelmes válaszokat, előre is köszönöm.)
15/L.
2014. júl. 19. 10:57
2/9 anonim válasza:
Elsőre érdemesebb MINI tamponnal probálkozni.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! és az szerintetek jó lesz?
2014. júl. 19. 11:14
4/9 anonim válasza:
Próbálkozz kisebbel. Rakd fel magasra az egyik lábad és próbáld meg,ha így se megy, akkor próbáld más irányba tolni.
5/9 anonim válasza:
Mindenképp az O B minit próbáld meg
7/9 A kérdező kommentje:
azóta egy normállal megint próbálkoztam és felment de 5 percnél nem bírtam tovább mert zavart,és picit fájt is.
2014. júl. 19. 15:50
8/9 anonim válasza:
Nekem sem ment fel, mikor először próbáltam és azóta sem próbáltam újra.
Szűz vagy gondolom.
9/9 A kérdező kommentje:
igen az.
2014. júl. 19. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!