Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hány évesen használtatok...

K. D. G. kérdése:

Ti hány évesen használtatok először tampont? És hány éves kortól lehet/ajánlott? 13/L

Figyelt kérdés
Csak azért mert megyek egy olyan táborba ahol 2 nap fogunk kenuzni es valszeg akkor jön meg és kenuzás közben eléggé vizesek leszünk és az betéttel nem szerencsés. Ha esetleg túl fiatal vagyok a tamponhoz mit tegyek?

2014. júl. 16. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Tegyél be mini tampont, figyelj oda a gyakori cserére, és nem lesz gond.
2014. júl. 16. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy ti hogy mondtatok el az anyukátoknak hogy tampont szeretnétek?
2014. júl. 16. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam meg (mert ő nem használt)

Vettem egy próbadobozzal és kipróbáltam

2014. júl. 17. 11:29
 4/6 anonim válasza:
nem azon múlik hogy mennyi idős vagy hanem hogy mennyi idősen tudsz oda figyelni arra is hogy csak tiszta kézzel helyezheted fel. én is 13 évesen kezdtem mini-vel és nagyon egyszerű. 8 óránál tovább semmiképp ne hagyd bent. ha erősebb a vérzésed, akkor kicsit gyakrabban cseréld. de tényleg mindig figyelj arra hogy tiszta legyen a kezed!!
2014. júl. 18. 01:09
 5/6 anonim válasza:
4. válaszoló vagyok: 14 vagyok én sem mondtam el anyunak. Ha nagyon akarod akkor simán mond el neki mert végülis ebbe semmi ciki nincsen. Viszont ha nem szólsz sincs semmi baj mert így is úgyis egyedül vészeled át a havit. De persze a segítség kell hozzá kell fordulnod szóval azért nem nagy baj ha tudja.
2014. júl. 18. 01:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2014. aug. 20. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!