Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az hogy lehet h elsőnek...

Az hogy lehet h elsőnek tettem fel tampont és megsem éreztem? Talán rosszul tettem fel vagy mi? Vagy azért nem mert már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
nem vagyok ezzel tisztában ... és nem tudom h hol kéne megkérdeznem h ne égjek be itt ti nem ismertek szerencsére :D
2010. jan. 9. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha nem érzed, biztos hogy jó helyen van. Ha majd megtelik akkor fogsz olyan nyomás szerűséget érezni, akkor kell cserélni. Tehát ne aggódj.
2010. jan. 9. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont! Akkor van jó helyen, ha nem érzed. El is magyarázom, miért jó ez így: a hüvely középső szakaszában alig van idegvégződés, tehát alig érzékel azon a szakaszon a hüvelyed. A tamponnak pont ebben a szakaszban kell elhelyezkednie, se feljebb, se lejjebb. Úgyhogy ügyi voltál, én 14 évesen eléggé ügyetlenül tettem fel az első tamponom, nem mertem feltolni eléggé, így aztán túlságosan elöl maradt. Ülni nem tudtam miatta, és hát mivel ott érző szakasz van, kicsit fájt. Anyum nem tudott ez ügyben megszólalni, mert ő betétes volt mindig is. :) De minden oké lett a másodiktól fogva. És nem égsz be, azért vagyunk, hogy segítsünk. :) 22/L
2010. jan. 9. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:

épp ez a lényege. grat neked sikerült elsőre jól feltenni. elvileg ígylenne normális, csak mindenki bénázik meg szenved, meg parázik, azt azért nemsikerül nekik.

anno nekemis sikerült elsőre jóhelyre tenni, nem görcsöltem rá, meg semmi, csak feltoltam és kész.

2010. jan. 9. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
sziasztok, én is most szeretnék először használni tampont, már próbáltam is felhelyezni, de csak a tampon feléig sikerült, mert nem konkrétan fájt de kellemetlen volt, és inkább kiszedtem. (igen, én is olyan bénázós vagyok úgy néz ki :)) Valószínűleg nagyon görcsöltem, mert mar eleve úgy álltam neki, hogy nagyon féltem. En meg szűz vagyok, de a valami tanácsot tudnátok adni, hogy mit csináljak megköszönném.
2011. ápr. 26. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!