Nem tudom kivenni, mit csinaljak? SURGOS!
Figyelt kérdés
nem tudom kivenni a tampont(szuz vagyok), a huvelynyilasnal mar nem jon ki, mert ott van egy kis bőr ami nem engedi ki a tampont es nem fer ki. ha nagyon erosen huznam, akkor az elszakadna szerintem. de nem tudom mi az, mit csinaljak??? normalis valaszokat varok es nagyon surgos!!!!2014. júl. 18. 17:20
11/15 A kérdező kommentje:
es az lehet, hogy elszakitotta a szuzhartyamat? mert van a nyilason egy bor, es az gatolja abban, hogy ki jojjon.
2014. júl. 18. 18:19
12/15 anonim válasza:
Mióta van bent? Ha 1-2-3 órája tetted be, akkor valószínűleg nem még nem telt meg az egész... Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, tanulj belőle, legközelebb betét... Meg hát még szűz vagy minek neked tampon?! Ha nem jön ki továbbra sem, érdemes lenne nőgyógyászhoz fordulni...
13/15 anonim válasza:
Ha be tudtad tenni, akkor ki is kéne jönnie valahogy
Csak persze nem kéne erőltetni sem be sem ki
Úgy sem jön ki, ha lefekszel az ágyra és ellazulsz?
14/15 anonim válasza:
Akkor még hagyd benne és próbáld meg két óra múlva
még egyszer
15/15 A kérdező kommentje:
voltam nogyogyasznal, meg lett oldva a problema:)
2014. júl. 18. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!