Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom kivenni, mit csinalj...

Nem tudom kivenni, mit csinaljak? SURGOS!

Figyelt kérdés
nem tudom kivenni a tampont(szuz vagyok), a huvelynyilasnal mar nem jon ki, mert ott van egy kis bőr ami nem engedi ki a tampont es nem fer ki. ha nagyon erosen huznam, akkor az elszakadna szerintem. de nem tudom mi az, mit csinaljak??? normalis valaszokat varok es nagyon surgos!!!!
2014. júl. 18. 17:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
es az lehet, hogy elszakitotta a szuzhartyamat? mert van a nyilason egy bor, es az gatolja abban, hogy ki jojjon.
2014. júl. 18. 18:19
 12/15 anonim válasza:
Mióta van bent? Ha 1-2-3 órája tetted be, akkor valószínűleg nem még nem telt meg az egész... Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, tanulj belőle, legközelebb betét... Meg hát még szűz vagy minek neked tampon?! Ha nem jön ki továbbra sem, érdemes lenne nőgyógyászhoz fordulni...
2014. júl. 18. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha be tudtad tenni, akkor ki is kéne jönnie valahogy

Csak persze nem kéne erőltetni sem be sem ki

Úgy sem jön ki, ha lefekszel az ágyra és ellazulsz?

2014. júl. 18. 19:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor még hagyd benne és próbáld meg két óra múlva

még egyszer

2014. júl. 18. 19:28
 15/15 A kérdező kommentje:
voltam nogyogyasznal, meg lett oldva a problema:)
2014. júl. 18. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!