Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom kivenni, mit csinalj...

Nem tudom kivenni, mit csinaljak? SURGOS!

Figyelt kérdés
nem tudom kivenni a tampont(szuz vagyok), a huvelynyilasnal mar nem jon ki, mert ott van egy kis bőr ami nem engedi ki a tampont es nem fer ki. ha nagyon erosen huznam, akkor az elszakadna szerintem. de nem tudom mi az, mit csinaljak??? normalis valaszokat varok es nagyon surgos!!!!
2014. júl. 18. 17:20
1 2
 1/15 Dobermann213 válasza:

1.Nagyon benyomtad!!!!!

2.Menj el orvoshoz ne itt kérdezd!!!!

3.Mondd el Anyunak!!

2014. júl. 18. 17:27
 2/15 anonim válasza:
Beszelj anyukaddal, es mondd el neki, o segiteni fog, de volt amikor en is azt ereztem mint te h nem jon ki es ha erosebben huzom elszakad a zsinor, de nem szakadt el
2014. júl. 18. 17:28
 3/15 anonim ***** válasza:

Guggolj le, és nyomj, mintha kakilnál. Ki fog jönni. Ha nem, kézmosás után dugd fel 1-2 ujjad. Fájni fog, de talán tágít valamennyit.

Amúgy nem szakad beléd, néha nekem is nagyon nehezen jön ki, és úgyzem, mindjárt annyi a húzószálnak, de nem.

2014. júl. 18. 17:31
 4/15 anonim ***** válasza:
még nem telt meg eléggé. Ha tele van, akkor szinte kicsusszan.
2014. júl. 18. 17:32
 5/15 anonim ***** válasza:

Vagy feküdj az ágyadra, lazulj el és szép lassan

próbáld meg megmozdítani

2014. júl. 18. 17:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Fekve általában ki szokott jönni, persze lassan,

óvatosan kell, először csak néhány millit fog

megmozdulni

2014. júl. 18. 17:51
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha nem megy, tarts szünetet

Erőszakkal nem szokott menni

Majd írd meg, ha sikerült

2014. júl. 18. 17:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg még nincs tele. Elakadni nem tud, nincs miben, elvégre ott jön ki, ahol bedugtad, ugyanazon a lyukon. Egy kis bőrdarabka nem tudja feltartani.

De mondd meg Anyukádnak, bár valószínűleg ugyanezt fogja mondani.

Ha a tampon megtelt, szinte magától kijön, csak egy picit kell a madzagot meghúzni.

Nekem már volt olyan, hogy nem teli tampont vettem ki, mert tudtam, hogy 3 órán keresztül úgysem tudok majd WC-re menni, ezért kicseréltem, mielőtt elindultam itthonról. Elég erősen kellett húzni, mert még az egyik fele szinte száraz volt, de nem szakadt el.

2014. júl. 18. 17:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Kijött már?
2014. júl. 18. 17:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Miért nem betétet használsz?
2014. júl. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!