Nem nagyon tudom a tampont kivenni. Olyan mintha nem akarna jönni. Mit csináljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 12:56
1/7 anonim válasza:
ha ennyire nem megy, akkor hasznalj inkabb betétet. mert a tampon annyira becsuszhat h csak orvos tudja eltavolitani. sajnos mar volt ra pelda.
2/7 anonim válasza:
Ha nehezen jön ki, valószínű, hogy nem nedvesedett még át. Várj még vele, vagy ha már a mensid vége felé vagy, és nem jön sok, használj kisebb tampont vagy betétet. Ne aggódj, bajod akkor sem lesz, ha erővel húzod ki.
3/7 anonim válasza:
nekem akkor nehéz kivenni ha még egyátalán nem telt meg, mert olyankor még szinte tapad, próbáld meg h olyankor tovább bent hagyod kicsit és úgy próbálod újra
gondolom még fiatal lehetsz, esetleg még szűz is, akkor az is lehet h egyszerűen még nem való neked a tampon
bocsánat ha tévedek
4/7 anonim válasza:
Úristen, ne rémisztgesd szegényt, én úgy is ki tudtam venni, hogy leszakadt a madzagja, lehet, azért nehéz a kivétel, mert nincs teljesen megtelve nem??? Vegyél silk touch tampont o.b az vékonyabb és könyebben csúszik! Sok sikert
5/7 anonim válasza:
Igen hagyd bent tovább, pár óra múlva jobban átnedvesedik és kijön.
Egyébként lehet kapni gyengébb napokra azt a silkes változatot, az annyira nem szívja a nedveséget, de könnyen kijön, én gyenge napokon olyat használok.
6/7 anonim válasza:
Ha már megtelt avgy már fáj tőle a hasad ,akkor guggolj le és nyomj jó erősen, vagy guggolás közben nyulj fel és vedd ki. Még ha az ágyra lefekszel és szétterpesztesz akkor is fel tudsz nyúlni és kiveszed. Sok sikert! Viszont ha nem jön akkor sem, akkor orvoshoz kell menni,mert baj lehet. Volt igy egyik barátnőm is, sajnos neki nem siekrült kivennie és a kórházban kötött ki :(
7/7 anonim válasza:
Nekem egyszer "beragadt" a tampon, beleakadt valami nyálkahártyába(ritka de előfordulhat)és nem tudtam kihúz, mert úgy az a nyálkahártya fogta. Egy napig volt benn(!), aztán elmentem nőgyógyászhoz, és ő elvágta a nyálkahártyát és kiszedte a tampont. Ha nem tudod kiszedni, úgy érzed hogy beakad, fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!