Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Komoly lehet a baj? Veletek...

Komoly lehet a baj? Veletek már volt hasonló?

Figyelt kérdés
Nem voltam szűz,de most történt meg ezzel a barátommal először a szex vagyis csak elkezdtük. Kísérleteztünk és..kipróbáltuk 4 ujjal és annyira gyorsan történt ez az egész,hogy nem is védekeztünk...(nem élvezett el) de azóta erős alhasi fájásom van, erős folyásom és nah...szal mi a gond? El fog múlni?
2010. jan. 8. 22:01
 1/5 anonim válasza:
nem védekeztetek?? ez baj! vegyél egy tesztet a biztonság kedvéért nem ijezgetni akarlak, de szerintem nincs semmi bajod.
2010. jan. 8. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Rem. igazad van...de akkor mitől fáj?? :S
2010. jan. 8. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Be is beszélheted magadnak.

Nekem például 3 hetet késett és mint kiderül, magamat ijesztgettem, hogy lehet terhes vagyok, mikor alapból lehet késett csak 3 napot késett volna.

Szóval nyugodj meg! Csináld a teszteket kb. 4-5 naponta, lehetőleg mindig másfajta tesztet vegyél. Garbriel, Discolor+, Gravi-HCG. Ezek jó tesztek!

Ha mindegyik negatív, akkor nyugodj meg!

De ha sokat késik, azért azzal érdemesebb egy nőgyógyászt felkeresni, mivel a ciszta egy jele lehet.

2010. jan. 8. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Második mondatomat szépen megfogalmaztam:D

Késő van, aki érti, az érti.

2010. jan. 8. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
vegyél tesztet. honnan tudjuk mitől fáj a hasad? előbb bizonyosodj meg róla h nem e vagy terhes. ha nemvagy az akkor kismillió oka lehet a hasfájásodnak. de lehet rögtön elis múlik a hasfájás amint megtudod h nemvagy terhes.
2010. jan. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!