Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik. Veletek is volt már...

Késik. Veletek is volt már hasonló?

Figyelt kérdés

4 napot késik a mensesem, de már 5napja fáj a hasam, görcsölök, és még 2 jel, ami azt jelzi, hogy hamarosan meg fog jönni. De eddig semmi. Félek, hogy mi van ha...?!

Rengeteget idegeskedtem mostanában, lehet az is közre játszik, hogy nem jött még meg. A múltkor is 1 hetet késett. Volt már valaki hasonlóan? Arra gondolok, hogy a "jelek" ellenére (hogy hamarosan meg fog jönni) terhes volt? Egyébként nem volt pecsételő vérzés, az aktust követő 6-12 napon belül, ami a beágyazódást jelentheti. Mert egyik alkalommal nem védekeztünk, de nem bennem ment el a párom. Ajjj,már teljesen túl reagálom. Tudom, hogy hibás vagyok. :S :S :( Szóval..tapasztalatok? :(

2011. aug. 1. 19:14
 1/6 A kérdező kommentje:
24/L
2011. aug. 1. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. aug. 1. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:

na,ez a családi kapcsolatokhoz tartozik :D

valamennyi/fiuu

2011. aug. 1. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Mért nem védekeztek? Az előváladékban is lehet sperma amitől terhes lehetsz. Attól hogy nem volt pecsételő vérzésed még lehetsz terhes.

Vegyél egy terhességi tesztet ha biztosra akarsz menni vagy várj még pár napot hátha megjön. Nekem is volt hogy késett és tiszta ideg voltam hogy mi van ha terhes vagyok (pedig védekeztünk) aztán 8-10 napon bellül megjött. Amúgy nem hiszem hogy terhes vagy mert ahogy írtad a múlthónapban is késett,de az esély megvan rá.

2011. aug. 1. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:

3 éve nm használunk gumit, mert elszakadt. Most tértünk volna rá vissza, mert kezdtünk izgulni hogy nehogy baj legyen. Vettünk egy csomaggal, erre a harmadik db elszakadt, mehettem tabiért -.-" Most már biztos h nm fogunk óvszert használni, bár a szextől is elment a kedvünk.

Az izgulás nagyon sokat ront a dolgon, de ha nm ment el benned, akkor nincs semmi gáz.

2011. aug. 1. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
A terhesség jele is lehet az alhasi fájdalom, majdnem olyan mintha megjönne. Vegyél tesztet.
2011. aug. 1. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!