12 éves vagyok és még nem jött meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 17:02
11/23 anonim 

válasza:

semmit nem tudsz tenni. amúgy is vérezni fogsz még épp eleget
12/23 A kérdező kommentje:
Rendben oké .Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2010. jan. 8. 17:16
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. jan. 8. 17:23
14/23 anonim 

válasza:

élvezd ki, hogy még gyerek lehetsz és nem bolondult meg a tested és nem kell 28 naponta emiatt rossz napjaidnak lennie.
15/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat!Elég ennnyi válasz!
2010. jan. 8. 17:26
16/23 A kérdező kommentje:
Miért érdekel? mindegy. adttatok válaszkat nagyon szépen köszönöm! elég ennyiválasz!
2010. jan. 8. 17:52
17/23 anonim válasza:
Mert kimondta, h 12 évesen kell megjönnie??? :)
18/23 anonim válasza:
12 éves vagyok és megjött és barátom én is agódtam hogy sok barimnak meg jött de én mondom élvezd az életet amig meg nem jön amúgy van ismerősőm akinek 18 évesen jött meg szóval...
19/23 anonim válasza:
még ráérzs vele azt olvastam hogy még 16 éves korba is megjöhet(már mint akkor elöször) ha annál több az már baj
20/23 anonim válasza:
Jaja...örülj neki...hidd el amikor majd megjön azt fogod mondani hogy bárcsak ne jött volna meg...nekem elhiheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!