Gyűlölöm magam! Mit tehetnék? Megbolondulok a félelemtől.
Lelki gondokra a legjobb orvosság ha van valaki aki melleted áll, aki kiránt az ilyesmiből.Volt egy depis korszakom vagy 1-2 évig tartott nem akrtam élni semminek éreztem magam bezárkóztam és csak emésztettem magam.De a barátaim és a családom mellettem állt és segített most pedig úgy vagyok vele hogy élvezem az életet amíg lehet.Nem hagyom hogy rosszul érezzem magam hogy bedepisedjek:D
Neked is biztos tud segíteni a családod és a barátaid hogy ellazulj:)
Valahogy próbáld meg hanyagolni a negyed órás tusfürdős mosakodást ott lent, mert ettől viszont baromi nagy esély van rá, hogy elkapsz valamit, mivel kiölöd a jó baktériumokat is és nem fog tudni védekezni a szervezeted...Igy lehet bekapni jó kis hüvelygombákat és bakteriális fertőzéseket.
A wc deszkára meg egyszerűen ne ülj rá, ha ennyire parázol, csak guggolj.
Próbálj más dolgokra gondolni. Tudom, hogy ez nagyon nehéz, de pozitív dolgokra gondolj!!! Manapság az orvostudomány nagyon fejlett, és ha el is kapnál valamit (amit kétlek), 100%-osan tudják kezelni. Ne aggód túl az életet, élvezd!! Nyiss az emberek felé, keress magadnak egy pasit. Hidd el, ha szerelmes leszel, kevésbé fognak érdekelni ezek a dolgok. :) Nyugi. És tényleg: CSAK POZITÍV dolgokra gondolj!!
Sok sikert, majd írj hogy miújság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!