Van aki felfazott vagy hugyuti fertözese van?
Figyelt kérdés
Nekem faj a pisiles,nem tudnam abbahagyni,legszivesebben csak a wcn lennek.apro verdarabka van a vizeletembe. mivel nem tudok orvoshoz menni,itthon tudom gyogyitani? el fog mulni? mikor? csak kamilla es cslan team van itthon. most hetvegen jo lenne ha elmulna2014. júl. 12. 20:39
1/2 anonim válasza:
Ezt okozhatta valamilyen vírusos vagy bakteriális fertőzés is, ami elég komoly dolog.És ha vér van a vizeletedben az semmi jóra nem utal(nem akarlak ijesztgetni), mindenképp fordulj orvoshoz!
2/2 anonim válasza:
Pont másfél hete fáztam fel, a három keresztes vizelet mellé kaptam egy szép kis baloldali vesegyulladást, és orvosom mondta, hogy ez még a "jobbik eset" mert ha vér van a vizeletben, annak súlyosabb szövődményei is lehetnek. Nem megijeszteni akarlak, de menj orvoshoz, mondd el a panaszod, vizeletet fog venni ott kiderül,ha felfázás miatt van ez. Valószínüleg egy antibiotikumkúra lesz, amit mindenképpen szedj végig, akkor is ha múlik a panaszod,mert visszaeshetsz,vagy rosszabbodhat. Alhasi fájdalmak, vagy vesetáj? Otthon addig amíg nem tudsz orvoshoz menni, tőzegáfonya kapszulát szedj, vagy tőzegáfonya teát igyál, ja és sok folyadékot, akkor is ha nem szívesen iszol mert fáj a pisilés, muszáj tisztítani a vesét. Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!