SOS aki babát szeretne, de erőssen felfázott, milyen gyógyszert szedhet? Többi lennt!
Figyelt kérdés
Párommal rajta vagyunk a baba dolgon!4hónapja sajnos elment az első.De 2napja állandó pisiliési inger,véreskés vizelet.És fájdalom az alhasba!Kammilla fürdőzök,teázok!Orvoshoz csak holnap jutok el!De addig is szeretnék érdeklődni hogy kinek volt e hasonló jellegű problémája és hogy ő mit csinált h hamarabb meggyógyuljon!Normális emberek válaszát várom!Nem netes téma lehet de ez csak mint mondtam érdeklődés mert sztm sose árt új tapasztalatokat beszerezni ha lehet!Tavaly p3as eredmények miatt méhnyak műtétem is volt.4-éve kb cisztám és ugye sokszor hamar felfáztam..de orvoshoz se tudok mindig futni...2013. júl. 11. 12:13
1/3 anonim válasza:
Antibiotikumot kell kapnod, mégpedig célzottan, ugyanis a húgyhólyaghurutot bakteriális fertőzés okozza és hogy ebből kigyógyulj, kell az antibiotikum, ugyanis az pusztítja el csak a baktériumokat. Minden más csak tüneti kezelés!
2/3 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, még akkor kell ezzel téged antibiotikummal kikúrálni, mielőtt teherbe esnél, mert nyilván rosszabb, ha terhesen kell antibiotikumot szedned. Addig is igyál tőzegáfonya teát, állítólag az segít.
3/3 anonim válasza:
én intim segítség gélt használtam, használok azóta is ha problémám van. Ezt tehesség alatt si lehet használni, nekem az orvosom ajánlotta és internetről rendeltem. Frezyderm a márkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!