11 éves lányomnak rendszertelen időközönknét fáj a hasa, ami mellé ritkán fejfájás, és szédülés társul, mitől lehet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 20:28
2/7 anonim válasza:
Húgomnak ugyanezek voltak a tünetei+havonta egy hétig hányt.Anyu orvostól orvosig vitte mire kiderült hogy lassan nővé érik.Rá fél évre megjött baja.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Nem, még nem menstruál, én is erre gondoltam, mert nem olyan nagyon fáj neki, illetve szerinte igen, de...., szóval látom , hogy nem nagy a baj, és dilemmába vagyok én is pont ezzel, hogy kivizsgáltassam-e, mert attól félek, elijed egy életre a dokiktól, összevissza ráncigálnák, nem tudom, gyerekorvosunk nem mondott semmit, adott gasztoenteorologiára beutalót, lehet , hogy oda azért elviszem.
2010. jan. 7. 20:48
4/7 anonim válasza:
hol fáj a hasa? a gyomra v lejjebb? ezis fontos:)
5/7 anonim válasza:
Elso vagyok.
Igen az elozo kerdes fontos!
Bar abbolamit irtal inkabb az jon le hogy az alhas, fejfajas, szedules...
Mradok annal, hogy fel even belul meg fog neki jonni.
Csinaljanak nekiegy verkepet meg egy vizelet vizsgalatot bzitos ami biztos, de szerintem tobbre semmi indikacio nincsen.
6/7 A kérdező kommentje:
A hasa, határozottan.
2010. jan. 9. 12:14
7/7 anonim válasza:
ha alhas, akkor tuti h nem gasztros eset:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!