Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba Klion d avagy...

Hüvelygomba Klion d avagy erősebb lehet tőle a tünet?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom hüvelygombára a Klion d hüvelykúpot és pimafucort kenőcsöt írta fel. Elkezdtem használni. Ma hajnalban viszont annyira elkezdtem viszketni hogy egyszerűen nem bírtam aludni. Mi lehet az oka a kúp nem válik be nálam? Valakinek erősebb lett a tünet a használata után vagy ez normális? Köszönöm
2014. júl. 12. 02:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve augmentin orális kapszulát is szedek. Mikorra várható javulás?
2014. júl. 12. 02:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Az augmentin eleve kicsinálja a hüvely és bélflórát,nekem a klion meg se kottyant, de mondjuk nálam az összes hüvelytabletta(pedig már kipróbáltattak velem egy raklappal) annyit ér mint halottnak a csók.Nekem annyi eredménye lett hogy megjött 10 nappal korábban,menj vissza dokihoz mindenképp.Amúgy régóta szenvedsz gombától? Én most egy hónapja csinálom a candida diétát,kell hozzá kitartás de megéri, azóta csökkentek a tüneteim.Jobbulást!
2014. júl. 12. 07:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdemes amúgy probiotikumot szedni,illetve a klion után hüvelyflóra visszaállítót, tejsavat hassználni,pl gynophilius vagy lactofeel gél.Sajnos elég tapasztalt vagyok
2014. júl. 12. 07:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát azaz igaz az nap mikor elmentem nőgyógyászhoz már alig éreztem viszkető érzést és gyógyszerszedése nélkül is jó volt, de lehet azért mert utána menstruáltam. Meg is örültem, hogy elmúlt, de menstruáció után pár nappal megint élő jött.
2014. júl. 12. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!