1. Ez az első mensim? 2. hogy így jött meg az elsőm? 3. Tampon vagy betét?
Hali lécci válaszoljatok sokan!:) Előre is Köszi.
1.Na hát most a bugyimon van egy óriási barna folt.Akkora h a rövidgatyám is olyan lett egy picit..
2.Tegnap előtt is ilyen volt a bugyim,de tegnap reggelre el is múlt..ma most jött meg du.
3.Mivel nagyon erős ez a folyásom, gondolkodok rajta, hogy tampont fogok használni..nem félek tőle,nemhiszem hogy annyira fájhat,mivel nagyon sokszor masztizok,1-2 ujjal,tövig nyomom,nem fáj,és még el is megyek a végén. ;D úgyh nemgondolom hogy annnyira fájna...
köszönöm a válaszokat!(és lécci ne sértegessetek amiatt mert maszturbálok...sztem ez természetes dolog...) 13/l
Igen ez az első mensid volt. Tampont még nem használnék.
A mastival azért óvatosan bánj, mert nem káros ha ritkán csinálod, de ha gyakrabban akkor bizony hatással lesz az idegrendszeredre is és a koncentráló képességedre is.
Az is gond lehet majd később, hogy amikor eljön majd az ideje és lesz partnered nem fogod élvezni,mert csak az lesz jó amihez már hozzászoktattad magad és bizony majd járkálhatsz szexuál pszihológushoz és mindenféle terápiákra. Szóval módjával csináld!
Jézusom, ezek az óriási tévhitek a maszturbálással kapcsolatban... Nincs semmiféle káros hatással a koncentráló képességre, úristen!!!
Az az egy dolog igaz, hogy rá lehet szokni, és egy valódi partnerrel elégedetlen lehet az ember, de ehhez nagyon nagy mennyiségben kell csinálni. (Sajnos ennek én vagyok az élő példája.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!