Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti melyik boltban szoktatok...

Ti melyik boltban szoktatok betétet, tampont vásárolni?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem a menzit és én olyan boltban akarok majd vásárolni ahol csak női eladok vannak!11L

2013. szept. 30. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Rossmann- ban
2013. szept. 30. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Őőőőő..kedvesem, szinte mindenhol csak női eladók vannak. Pasival 22 éves létemre, ha kettővel találkoztam. És itt most a kisebb élelmiszer és drogériákra gondoltam, mert hiperben meg szakboltban megint más. Ott veszek tampont, ahol épp vagyok, vagy ahol olcsó. Pasi előtt is vettem már, volt korombeli, középkorú, idősebb. Nő vagy, tampont, betét és óvszert NEM CIKI venni, akármennyire is szégyenlős az ember.

Nekem amúgy az a fura, hogy a fenti triót csaj létükre sokaknak ciki megvenni, bezzeg a piát-cigit meg nem. De ez csak zárójeles volt :)

2013. szept. 30. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló! Az utolsó mondatod nagyon jó! A többi is, de a lényeg abban van igazán!
2013. okt. 1. 06:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen meglepő, a pasik is tudnak a menstruációról, így nem fog egyik sem furán nézni, ha betétet, tampont veszel.
2013. okt. 1. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én dm,rossman,tesco de ez nem annyira boltfüggő .. :) mindig ott ahol épp vagyok! A férfi eladók,pedig azt nézik legkevésbé h hékás a nők betét/tampon vesznek!!! :D

Sok sikert! :)

2013. okt. 1. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,főleg az utolsónak!:)
2013. okt. 1. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám vette mindig.
2013. okt. 1. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :)))
2013. okt. 9. 18:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is közben anyukám szokta!De most már ritkán veszi meg nekem ő!mert ha megjön akkor mindig a munkahelyén van. Utolsó: :)))
2013. okt. 19. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!