Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős menstruáció?

Erős menstruáció?

Figyelt kérdés
Általában 5-7 napig szokott meglenni, de az utolsó 2 nap már inkább csak pecsételés. Most van meg 6. napja és hirtelen megint nagyon erősen elkezdtem vérezni és nagyobb vérdarabokkal is jár :O Eléggé megijedtem! Miért lehet ez?? Szerintetek okom ijedtségre??
2014. júl. 11. 10:06
 1/5 anonim válasza:
Ha még nem voltál egyutt fiuval, akkor van hogy ilyen, mivel még nem állt be. Én 16/L vagyok, és még nem voltam fiuval ugy egyutt, és most az utolsó 2 alkalommal nagyon fájt a hasam és még hánytam is olyan rosszul voltam, pedig eddig sosem fájt és nem voltak ilyen panaszaim.
2014. júl. 11. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott ilyen lenni. Mondjuk nekem 5 napig tart, és a 4.-5. nap ugyanúgy pecsételés, mint Nálad. De előfordul, hogy a 4. napon hirtelen egyszerre sok cucc jön ki, ugyanúgy darabosan, ilyenkor görcsölök is, pedig azt csak az első napon szoktam.

Ami nálam befolyásolja a menzeszt, az a stressz meg az időjárás, lehet, Nálad is a hirtelen lehűlés játszott be.

24L

2014. júl. 11. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Első: A menstruáció beállása nem attól függ, hogy volt e már fiúval...

Amúgy meg vszeg a lehűlés okozza, az bezavarhat.

2014. júl. 11. 10:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Kicsit megnyugodtam!
2014. júl. 11. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van most.. szombaton jött meg, az 5. nap végére már tampon sem volt bent, ahogyan az lenni szokott általában, erre a 6. napon is volt még, délután/este pedig megtöltött egy mini tampont. Bár nálam véres darabkák nem voltak.

Ha vérdarabok vannak, akkor az a vér valahol állt, ha nem használsz tampont, akkor ez furcsa.

2014. júl. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!