Első tampon használat? Mit csinálhatok rosszul?
nem fog sem kiesni sem felcsúszni.én úgy rakom fel és raktam míg szűz voltam,hogy felraktam a wc/kád szélére az egyik lábam és kicsot belegugoltam.így rendesen fel is helyeztem és könnyen felment.az a lényeg hogy ne érezd hogy fenn van.
A csere pedig a vérzés erősségétől is függ.majd kitapasztalod
Én pl állva szoktam és vagy 3-4 óránként cserélem..azért így higénikusabb. Ja és éjszakára (LEHET persze aludni benne csak) nem ajánlott a tampon. Múltkor először aludtam vele és utána reggel nagyon rossz volt..hát..majd szét szakadtam (XD) ha érted szóval nagyon nem jó és olvastam is, hogy nem az , de ennek ellenére sokan aludnak vele szóval ahogy érzed:)
15/L
Az elöttem lévők már megírták a lényeget de mlg pár dolgot hizzá tennék. Először is a tampont a vérzéstől függöen kell cserélni, de ne maradjon benn 4 óránál tovább. Életveszélyes betegséget okozhat ha tul sokáig fenn marad és elfertőződik (toxikus sokk->googlezz utána). És ezért nem is ajánlott benne aludni. Helyette inkább maradj a betét használatnál éjszakára, ha túl erős a vérzés rakj be egy kis vattát is, így nem fogsz átázni és elcsúszni sem fog.
Eloszlatnám azokat a kételyeket, hogy a tampon a felhelyezés során fájdalmat okoz. Több mint 2 éve használom és csak a legeslegelső felhelyezéskor éreztem és ez is a tapasztalatlanságom miatt. Nem kell tőle félni, el kell figyelmesen olvasni a használati utasítást, ott minden szakszerűen le van írva. Fontos, hogy elötte és utána is kezet moss, először hogy ne jussanak baktériumok a hüvelybe, utobb pedig a vérzés miatt. becsúszni nem tud tulságosan éps csak addig kell feldugni amig nem fáj és ha felegyensedsz nem érzed magadban. Akkor van jó helyen.
Remélem segíthettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!