Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen bajom lehet ha egy...

Milyen bajom lehet ha egy hétig bennem maradt a tampon?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi? Annyira felcsúszott a tampon hogy nem éreztem hogy bennem volt. Pisiléskor se éreztem semmit.
2010. jan. 6. 18:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem akkor március 2án olyan lett volna mint ha megjött volna és buliztunk a barátnöimmel feltetttem. Teljesn ki ment a fejemből. Aztán ehy hát múlva éreztem mintha jönne valami ki belőlem. Felnyúltam hát egy tampon volt de nem volt vér egy csepp se. Szóval akkor meg sem jött csak azt hittem. Azóta meg még csak egyszer jött meg júniusba és híztam 10 kg
2010. jan. 8. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
menj el mindenképpen dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 8. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha megjött volna a menstruációd, tuti észrevetted volna h benned maradt + tuti toxikus sokk szindrómát kaptál volna ha ennyi ideig benne marad ! Amúgy ennek a tampon-mizérának semmi köze a többi tünethez. De h mi okozza csak orvos tudja megmondani.
2010. jan. 8. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!