Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen bajom lehet ha egy...

Milyen bajom lehet ha egy hétig bennem maradt a tampon?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mi? Annyira felcsúszott a tampon hogy nem éreztem hogy bennem volt. Pisiléskor se éreztem semmit.
2010. jan. 6. 18:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
atyaég!örülhetsz,ha nem kaptál valami jó kis fertőzést.ilyet nem is hallottam még.de ha nem találod,akkor legközelebb engedd tele a hüvelyed vízzel(zuhany..) és megtelik annyira a tampon,hogy ki fog magától csúszni.
2010. jan. 6. 18:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, elég komoly bajaid lehetnek belőle. Irány a nőgyógyász! De amúgy végül, hogy vetted észre?
2010. jan. 6. 18:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Régebben, azt nem tudom, hogy még mindig az o.b. tampon ismertetőjében, le volt írva egy nagyon durva betegség, amivel a fokozott óvatosságra hívták fel a figyelmet. De úgy néz ki megúsztad.
2010. jan. 6. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
fertőzések,tss...stb
2010. jan. 6. 18:53
 5/13 A kérdező kommentje:
nem volt fehér folyásom viszont azóta eléggé rendszertelen a menstruációm:S:S:S:S:S:S
2010. jan. 6. 19:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Na azért ez már durva. Menj el dokihoz ha ennyire aggaszt. Szerintem első körben jól leb*sz, aztán kivizsgál.
2010. jan. 6. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Toxikus sokk alakulhat ki

[link]

2010. jan. 6. 22:04
 8/13 A kérdező kommentje:
OKÉ DE TOXIKUS SOKK NEM ALAKULT ki cmert ez már régen történt és egy darab tünet se jött ki nálam. csak azóta eléggé rendszertelen a menstruációm. (de azelőtt is az volt.)
2010. jan. 8. 14:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Még valami miót ez az eset történt legalább 10 kg ot híztam:S
2010. jan. 8. 14:36
 10/13 anonim ***** válasza:

de ezt nem értem...

elszakadt a madzag vagy hogy??? oO

és hogy sikerül végül is kivenned??

2010. jan. 8. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!