Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellszőr ellen mit tegyek?

Mellszőr ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés

2-3 darab fekete szőrszál volt edidg a mellbimbó udvaron.Az utóbbi 1 évben vettem észre,hogy sűrűsödött.23 éves vagyok.Ilyenkor is kialakulhat PCOS? Nemsokára megyek hüvelyi ultrahangra.

Elég kellemetlen,hogy állandóan csipesszel kell szedegetnem,ráadásul fekete pontok vannak,amikor nem elég hosszú kitépi. Gyógyszeres kezelésel eltüntethető vagy életem végéig megkeresíti ez az életem?Teljesen el vagyok keseredve,egész idáig semmi problémám nem volt, 22-23 évesen jött elő:/

2014. júl. 6. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos életed végéig elkísér hacsak nem mész el lézeres szőrtelenítésre.
2014. júl. 6. 12:32
 2/6 A kérdező kommentje:
arról köztudott,hogy nem ér semmit
2014. júl. 6. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz.

Nekem van olyan lány ismerősöm, aki kb. 21-22 évesen kezeltette magát, igaz, ő a pajeszát, bajszát szedette le. És igenis, hatásos volt. De azt igaz, hogy ismételgetni kell a kezeléseket.

Mondjuk én a mellemet nem biztos, hogy merném kezeltetni, csak ha nagyon kétségbe vagyok esve.

Ha téged ennyire zavar, akkor nézesd meg magad.

2014. júl. 6. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
2-3 szál ami sűrűsödött. Most hány szál van 5-6? Ettől nagyobb problémàd sosem legyen! Van egy barátnőm aki borotválja,neki annyi van ott.
2014. júl. 6. 16:04
 5/6 A kérdező kommentje:
nem kell egyből belém kötni,hogy nagyobb problémám ne legyen. nyilván nem kérnék segítséget,ha 5-6 lenne -.- bunkó!
2014. júl. 6. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis dolog, ne aggodj miatta. Nekem 10 ev utan kipusztultak, csipesszel szedtem elotte.
2014. júl. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!