Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozza a menstruációs...

Mi okozza a menstruációs vérzés fokozódását?

Figyelt kérdés
Tegnap megjött, de nem számítottam rá, ugyanis nem fájtak a melleim és nem is "dolgozgatott" odalent. A vérzésem szokatlanul kevés, pedig az első 2 napban mindig sok szokott lenni. Szedtem gyógyszert (dermyc) és hüvelykúpot használtam (Pimafucin), és most voltam először nőgyógyásznál. Lehetnek ezek befolyásoló tényezők?

2014. júl. 5. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
általában nem szokta a dermic befolyásolni, de bármi lehet. igazából ez sok mindentöl függ. pl az is lehet épp egy anovulációs ciklus volt igy nem is vastagodott meg annyira a nyálkahártya igy nincs is sok ami leváljon igy nem is vérzik annyira.
2014. júl. 5. 18:21
 2/10 A kérdező kommentje:
csak ebben az a fura,hogy amikor nődokinál voltam azt mondta,hogy peteérésem van, dió nagyságú a jobb petefészkem:o
2014. júl. 5. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
a petefészek nagysága nem jelent semmit, az a lényeg van-e domináns tüszö vagy sem. Egyébként néha mindenkinél van hogy nem pont olyan a mensi mint szokott lenni. most volt egy fertözésed igy akár bezavarhatott az is.
2014. júl. 5. 18:26
 4/10 A kérdező kommentje:
de ugye terhesség kizárva?
2014. júl. 5. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
hát ha éltél nemi életet védekezés nélkül akkor nem, ha védekeztetek akkor igen.
2014. júl. 5. 18:32
 6/10 A kérdező kommentje:
már 5 hete nem a fertőzés miatt. de ha semmilyen terhességi tünetet nem tapasztaltam az elmúlt hetekben attól függetlenül lehet baba?
2014. júl. 5. 18:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt a doki csak észrevette volna.
2014. júl. 5. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
A tünet nem mérvadó mert van akinek nincs tünet amíg el nem kezd nöni a pocak! Ha az elöző mensi óta nem voltatok együtt akkor tuti nem! Ha nem akarsz még babát akkor mindig védekezzetek rendesen!
2014. júl. 5. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:
voltunk együtt, még 5 hete, és az egyik alkalommal nem védekeztünk, de csak egy kicsit csináltuk úgy, nem ment el bennem meg semmi, pár lökés volt az egész. de előtte nem szexeltünk hetekig
2014. júl. 6. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha előtte nem sexeltetek hetekig,akkor neki egészen összegyültek a "katonái" . Azért mondják,h aki babát akar,ne sexeljen minden nap. Ettől függetlenül kétlem,h terhes vagy. Ha aggódsz,csinálj egy tesztet.
2014. júl. 6. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!