Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampont vagy egészségügyi...

Tampont vagy egészségügyi betétet használsz inkább?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Betét.

Nem szeretem, hogy beszorul az, aminek ki kell jönnie. Főleg (bocs az undorítóért) hogy nekem a tampon nem szív fel semmit, hanem inkább eltömíti a lukat, és mikor kiveszem, akkor mintha dugót húznék ki, kizúdul minden.

És szerintem nem egészséges, hogy bent marad. Inkább jöjjön ki, és addig úgy öltözködök, hogy ne zavarjon.

Mindemellett néha a TSS tüneteit érzékelem magamon ha tampont használok.

2014. júl. 5. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Régebben folyton tampont használtam, de aztán a nőgyógyászom szerint ez nagyban hozzájárult a méhszájsebem kialakulásához 19 évesen. A fagyasztás után átszoktam a betétre, ma már csak akkor használok tampont, ha olyan helyre megyek, vagy olyan nadrág van rajtam.

22

2014. júl. 5. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:

is-is

Reggel általában tampont teszek be, de a munkahelyemen betétre cserélem, mert nem szeretek úgy benyúlkálni, hogy előtte és utána nem tudok rendesen tisztálkodni.

És éjszakára is betétet használok.

Egyéb esetben, ha pl elmegyek valahova (nem dolgozni) akkor attól függ, milyen erősen van meg, és milyen ruhát akarok felvenni

2014. júl. 5. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Én tampont használok. Éjszaka betétet. Eddig soha nem volt még vele problémám. A betét nekem nagyon kényelmetlen.
2014. júl. 5. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én valahogy a tamponnal nagyobb ,,biztonságban" érzem magam , persze éjjelre betétet használok . Ha elmegyek valahova akkor tampon viszont ha egész nap otthon vagyok akkor inkább betét .
2014. júl. 5. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Napközben nem zavar a betét, de éjszaka mindig tampont használok.

24L

2014. júl. 5. 13:49
 7/7 dorcsuu válasza:

Betét, a tampon engem kicsit feszélyez. Néha persze azt használok ha strandra megyek vagy olyan ruha van rajtam.

15/L

2014. júl. 6. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!