Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kérlek olvassátok el, Csak...

Kérlek olvassátok el, Csak felfázás vagy többről van szó?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hete fel van fázva anya most csütörtökön ment el vele orvoshoz mert már annyira rosszul érezte magát. Hőemelkedése is van napok óta és köhög mintha meg is lenne fázva.. Nagyon aggódom érte mert már nem fiatal és félek hogy többről van szó mint megfázás de az orvos nem igazán foglalkozott vele csak hogy szedje a megfázás elleni tablettát.. Nincs étvágya sem egyátalán. És elég gyenge. Van valakinek valami tanácsa? Köszönöm.

2014. júl. 3. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet többről szó, mondjuk egy influenzáról. (Vagy valami egyéb influenzaszerű megbetegedésről.)

Hőemelkedés, köhögés, orrfolyás, rekedtség, rossz közérzet, gyengeség, levertség, izomfájdalmak. Ezek mind az influenzaszerű megbetegedések tünetei.

Nyugodj meg, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, amikor valami alaposan elkap, én is pocsékul szoktam kinézni, pedig egyáltalán nem vagyok idős.

2014. júl. 3. 11:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. Csak azért aggódom ennyire mert több mint 10 éve nem volt beteg és most meg nagyon le van gyengülve. Én még így nem láttam.. de remélem én is hogy nincs nagyobb baj.
2014. júl. 3. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok "távgyógyász", hogy belelássak, mi a baja, de a leírtak alapján ez tényleg nem más, mint egy alapos influenza. Pár napig feküdjön, igyon sokat, meg szedjen C-vitamint!

Ha tényleg semmi javulás nem mutatkozik pár napon belül, akkor keresd fel újra az orvost, de mondom, ez önmagában még nem ok aggodalomra.

Az, hogy 10 éven át nem volt beteg, az sem jelent semmit. Attól még most lehet.

2014. júl. 4. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!