Nagyon fáj a derekam. Olyan szinten, hogy reggel alig birok felkelni. Tapasztalatok?
Tudom, hogy nép betegség, meg minden...
27 éves nő vagyok, van egy 1 éves kicsim, szülés után még rosszabb lett. Azon veszem észre magam, ha éjszaka a hasamon fekszek, nem birok utána megmozdulni a fájdalomtól. Mitől lehet ez, valakinek van valami hasonló problémája?
(császárral született a kicsim)
Gyanítom a császárhoz nincs köze a dolognak.
Nekem a túlsúlyt nem bírta a gerincem, és az egyik csigolyám kimozdult kicsit. Egy gyógytornász segítségével sikerült helyre tenni, de néha-néha megfájdul, sokszor elég az is ha csak lehajolok valamiért. Aztán van, hogy hirtelen helyreáll, pl. éjjel fordulok az ágyban, egy roppanás, és megint jó hónapokig.
A dokimtól kaptam Contramall-t a fájdalomra, de az nagyon durva, (én két szemtől elszálltam) és gondolom szoptatás alatt még nem szedhető. Legtöbbször elég a Voltaren is a fájdalomra, meg izomlazító.
Nekem 26 evesen talaltak ki, hogy nyitott a gerincem es azert faj.
Elotte is volt gerincrontgenem, nem modott a doki semmit.
A torna a szauna segit.
Illetve ha nagyon fajna kaptam Sirdaludot
köszi mindenkinek!
az az igazság, hogy már voltam dokinál pár éve, akkor csigolya kopást állapítottak meg, jártam gyógytornára, mert a lábamba sugárzódott ki a fájdalom, elkezdett zsibbadni.
kaptam elektromos kezelést is, de ugyan úgy fájt tovább.
a lényeg, hogy most rosszabb, mert eddig aludhattam hason, de most nem tudok, mert reggel alig tudok megmozdulni.
tudom, hogy nincs köze a császárhoz, azért említettem, hogy kizárjuk a hüvelyi szülést :)
Én is így vagyok! Mi a megoldás?
Erős csipő fájdalom felkeléskor, ki bírhatatlan! Fél óra mire térdre ereszkedek és el indulok a wc-re! Utánna fájdalom csillapítokkal valahogy ki bírom a napot! Így már élni se jó! 2-hete kezdödött, kell valami megoldás, 66-éves vagyok.
joskaba1@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!