Ma reggel óta véres-barnás pecsétek jelentkeznek. Tapasztalatok? Van mitől félnem?
Sokaknak van ilyen 12. hétig, van, h ártalmatlan, de semmiképp sem szabad elhanyagolni!
Egy kis progeszteron pótlás nem árthat ilyenkor! De ezt nem minden doki adja. Próbálj pihenni addig is!
Szerintem irány akorház illetve a rendelő ne várj a dokidra nehogy baj legyen inkább nézenek meg.
De ugyse lesz semmi baj gondolkozz pozítivan!
s ird meg hogy mi lett.
Irány az ügyelet!
A vetélés is így kezdődik!
nem riogatni akarlak, de múlt hónapban történt velem ilyesmi!!szóval tapasztalatból mondom!
Nem játék!!!mert valahonnét vérzel!
tényleg menj el dokihoZ!!minél előbb!
Nekem haemtómám volt a8. héten, rögötn elmenten az sztk-ba uH-ra ott mondta a doki, hogy haemmatóma
Ez egy pénteki napon volt.
Felhívtam a saját orvosomat, mondta, ogy hétvégn fekvés, ha vérzek azonnal kórház.
Hétfőn bemntem a kórházba saját orvosomhoz, addigra a haematóma a pénteki UH-os méréshez képest kisebbedett.
Két hétig feküdtem, pihentem és teljesen felszívodott.
utána még nyaralni is elmentünk, a 34. hétig dolgoztam.
Ksiláníyom 16 hónapos
Kedves utolsó!
Bocsi, de nem térek magamhoz..5 óra alatt ki is tisztultál?
az nem semmi..én közel egy hétig barnáztam, utána mondjuk egy nap vérezgetés, és csak ezután indult meg..de akkora darabok jöttek, hogy nem tudott magától távozni..totál begörcsöltem és műtéttel kellett befejezni..
nagyon sajnálom ami veled történt! tudom milyen rossz..én főleg azért vagyok mérges, mert az egy hét alatt, amikor barnáztam, kb 3 különböző doki is látott és egyik sem írt fel rá semmit!!!!!!
Ebben a hónapban próbálkozunk újra! talán most sikerül!
mindenkinek mielőbbi babásodást!!
És kedves kérdező..a kedvünkért ígérd meg, hogy mielőbb elmész dokihoz!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!