Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 alatti lányok! Nektek ki...

18 alatti lányok! Nektek ki fizeti a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Te, vagy a szüleid?
2010. jan. 5. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerinted ők tudják hogy szedem?xD Naná hogy én 16/L
2010. jan. 5. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
amikor még szedtem és kiskorú voltam, magamnak fizettem. A szüleim tudták, hogy szedem, de egyértelműen megmondták, hogy ez az én felelőségem, tehát spóroljak rá. Azt mondták, ha nagyon nincs rá, akkor ne múljon rajta, szólnak és kifizetik. Végül mindig meg tudtam venni magamnak, bár bajosan, nagyon a fogamhoz kellett verni a garast. Mert azért 7000 ftot nem ad ki túl könnyen az ember, főleg, ha nincs keresete se, mivel én zsebpénzt se kaptam.
2010. jan. 5. 19:46
 3/10 A kérdező kommentje:

Első: hát sajnállak, hogy te nem tudod ezt megbeszélni velük... Én nem 'XD'-ket írnék a helyedben...

Nekem sincs keresetem, zsebpénzt se kapok, spórolt pénzem már alig van...

Remélem felajánlják majd, hogy ők fizetik.. Mert ha nem, meggondolom inkább 2x a tabi-ügyet...

2010. jan. 5. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen még gimibe jártam (5 osztályos),és nemvolt saját keresetem. Anyám meg teljesen természetesnek vette hogy kifizeti,és én is kifizetném a lányomnak akkor is ha fiatalabb lenne,mert hónapra lebontva nem nagy összeg (2-max 3ezer),biztonságosabb mint az óvszer,és gondolom anyukád sem szeretne idő előtt nagymama lenni.Szerintem beszéld meg vele hogy szedni szeretnél és nem látom akadályát hogy kifizesse .(amugy az ovszer ha nem heti 1* szexeltek sokkal drágább)
2010. jan. 5. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem a szüleim fizetik. Azt mondják inkább ez, mint egy nem kívánt terhesség :) szerencsés vagyok, 17,L
2010. jan. 5. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi a barátommal felezzük az árát, mert mindkettőnk érdeke, hogy ne csússzon be egy baba. Mivel egyikünk se keres, valóban tulajdonképpen a szüleink fizetik felesbe.
2010. jan. 5. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatban szerintem elvárható a fiútól is, hogy a felét fizesse a tabinak. Nálunk legalábbis így volt. Ha meg nem hajlandó fizetni a felét, akkor használjatok gumit, azt a "fiúk szokták venni", sokkal többe jön ki neki. Szerintem a feles megoldás a legjobb, ha meg nincs komoly kapcsid, tök felesleges a gyógyszer, hisz alkalmi kapcsolatokra( amiket én nem pártolok) jó az óvszer. L/19
2010. jan. 5. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Én még nem szedek, de szerintem anyám nem fizetné, ahogy előttem is írták, én csinálom én szedem, akkor fizessem is én. De barátom biztos, hogy fizetné, mivel neki van keresete, de felesbe menne akkor is, mivel kettőnk érdeke.Vagy majd ha dolgozok akkor fizetem én, ez még a jövő zenéje. Lényeg, hogy barátoddal beszélj, ha szüleidre nem tudsz számítani, és az övéire se, felezzétek meg az árát.
2010. jan. 5. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
az anyám. ő vitt el nőgyógyászhoz amikor szóltam neki, h le akarok feküdni a barátommal. elmentünk, felirták a tabit, és anyám fizeti.
2010. jan. 6. 00:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem anyuék fizetik a felét, a másik felét a barátom, mert neki van keresete nekem meg még nincs.
2010. jan. 6. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!