Lányok! Titeket megvizsgált a nőgyógyász és elküldött vérvételre, mielőtt felírta volna a fogamzásgátlót? L/18
Nekem csak felírta, jó nagy bajt is csinált, mert vérvizsgálatot nem kért.
Azóta drága magánrendelőkbe járok.
Sajnos sok orvos csinálja így. Barátőm pl még sosem volt rendes nőgyógyászati vizsgálaton (se rákszűrés, se manuális vizsgálat, se UH, pedig él nemi életet és már 20-on felül van), de fogamzásgátlóra kapott receptet...
Tiszta botrány:(
Ha nem akar rendesen megvizsgálni, keress másik orvost:)
Szia!
Az én orvosom, akkor a ritka kivétel :D
Megvizsgált, elküldött vérvételre, majd megcsinálta a rákszűrést is, mielőtt felírta a gyógyszert.
Nálam pont az a gond, hogy szűz vagyok, és rákszűrést egyik sem hajlandó sem elhagyni, sem pedig megcsinálni, így gyógyszert sem írnak fel. :-/
Viszont amíg a barátomon műlik és nincs gyógyszer, én is szűz maradok :D
Azt mondják hogy muszáj rákszűrés, de ha szűz vagy nem csinálják meg?:) Érdekes, ilyet se hallottam még.
Barátod nem bír ki egy alkalmat gumival? Akkor kicsit gázos a hapsi, már bocs.
Egyáltalán te akarsz tablettát szedni, vagy ő akarja, hogy szedd?
Ne az ő döntése legyen már. Én első aktushoz amúgy sem javasolnám. Persze gondolom hosszú távra terveztek, de sose lehet tudni. A gumi mástól is megvéd, nem csak a teherbeeséstől. Aztán ha minden ok, akkor mehet a tabi.
Amúgy is lehet első két hónapban végig pecsételő vérzésed lesz, gondolom akkor meg amiatt fog hisztizni...
"Azt mondják hogy muszáj rákszűrés, de ha szűz vagy nem csinálják meg?:) Érdekes, ilyet se hallottam még. "
Én se, ezért kérdeztem meg tőletek :D
Még a barátom is szűz, amolyan makacs kis maximalista, nem akar a gumival illúziót rontani(megáll, kibontja, felhúzza...)Az is egy (érthető) érv, hogy ő inkább csak bennem szeretne lenni, a gumiban viszont nem annyira, ezért inkább vár. Igaz, már egy kissé türelmetlen, de aki ilyen makacs az magára vessen :D)
És igen, én is szeretném a tabit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!