Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lányok! Titeket megvizsgált a...

Lányok! Titeket megvizsgált a nőgyógyász és elküldött vérvételre, mielőtt felírta volna a fogamzásgátlót? L/18

Figyelt kérdés
Vagy csak megvizsgált, de nem küldött el vérvételre? Vagy nem lacafacázott, csak kérdezett pár dolgot, és "hasraütés-szerűen" írt fel vmit?
2010. júl. 30. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem csak két perc alatt megvizsgált, és már fel is írta.De nem jött be, így a következőnél csak felhívtam, megírta a receptet, és elküldte egy ismerőssel, de orvosa válogatja.
2010. júl. 30. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem csak felírta, jó nagy bajt is csinált, mert vérvizsgálatot nem kért.

Azóta drága magánrendelőkbe járok.

2010. júl. 30. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő a hasára csapott úgy írta fel (volna). a második dokinál én mondtam, hogy nem kéne esetleg vérvétel? erre ő: ha nem volt trombózis a családban, akkor nem kell... de én ragaszkodtam hozzá, így beutalt a laborba. családban van orvos, ő azt mondta, manapság már senkit nem küldenek el rutinból laborba foggátló-felíratásnál, merthogy ezek már új generációs gyógyszerek. hát nem tudom, hogy ennek most örülni kéne-e...
2010. júl. 30. 19:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Sajnos sok orvos csinálja így. Barátőm pl még sosem volt rendes nőgyógyászati vizsgálaton (se rákszűrés, se manuális vizsgálat, se UH, pedig él nemi életet és már 20-on felül van), de fogamzásgátlóra kapott receptet...

Tiszta botrány:(

Ha nem akar rendesen megvizsgálni, keress másik orvost:)

2010. júl. 30. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem sok-sok vizsgálat előzte meg, lelkiismeretes orvosom van, pedig sztk-s.
2010. júl. 30. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én orvosom, akkor a ritka kivétel :D

Megvizsgált, elküldött vérvételre, majd megcsinálta a rákszűrést is, mielőtt felírta a gyógyszert.

2010. júl. 30. 19:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Nálam pont az a gond, hogy szűz vagyok, és rákszűrést egyik sem hajlandó sem elhagyni, sem pedig megcsinálni, így gyógyszert sem írnak fel. :-/

Viszont amíg a barátomon műlik és nincs gyógyszer, én is szűz maradok :D

2010. júl. 30. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt mondják hogy muszáj rákszűrés, de ha szűz vagy nem csinálják meg?:) Érdekes, ilyet se hallottam még.

Barátod nem bír ki egy alkalmat gumival? Akkor kicsit gázos a hapsi, már bocs.

Egyáltalán te akarsz tablettát szedni, vagy ő akarja, hogy szedd?

Ne az ő döntése legyen már. Én első aktushoz amúgy sem javasolnám. Persze gondolom hosszú távra terveztek, de sose lehet tudni. A gumi mástól is megvéd, nem csak a teherbeeséstől. Aztán ha minden ok, akkor mehet a tabi.

Amúgy is lehet első két hónapban végig pecsételő vérzésed lesz, gondolom akkor meg amiatt fog hisztizni...

2010. júl. 30. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem nyitod ki a szádat a dokinak: ha megmondod neki, hogy nemi életet fogsz élni és tablettával óhajtasz védekezni, nem fogja azt mondani, hogy nem, márpedig ő nem írja fel és nem vizsgál ki.. ne vicceljünk már!
2010. júl. 30. 19:59
 10/10 A kérdező kommentje:

"Azt mondják hogy muszáj rákszűrés, de ha szűz vagy nem csinálják meg?:) Érdekes, ilyet se hallottam még. "

Én se, ezért kérdeztem meg tőletek :D

Még a barátom is szűz, amolyan makacs kis maximalista, nem akar a gumival illúziót rontani(megáll, kibontja, felhúzza...)Az is egy (érthető) érv, hogy ő inkább csak bennem szeretne lenni, a gumiban viszont nem annyira, ezért inkább vár. Igaz, már egy kissé türelmetlen, de aki ilyen makacs az magára vessen :D)

És igen, én is szeretném a tabit. :)

2010. júl. 30. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!