Nők, lányok van olyan, aki 28-30 évesen vagy efelett még soha sem szedett fogamzásgátlót? Miért nem? Mit használ helyette?
30 évesen vesztettem el a szüzességemet a nászéjszakámon. Értelemszerűen addig nem kellett.
Nekiláttunk a babának, ezért megint csak nem kellett.
Megvan a baba, szoptatok, még nem jött meg az első menszeszem, megint csak nem kell tabi.
Miközben a babára "gyúrtunk", alaposan megismertem a testemet. Pontosan tudom, hogy a ciklusomon belül mikor esélyes a baba, és mikor nem. A kistesó után a termékeny időszakomban valószínűleg gumi lesz, egyébként semmi. (Nem esnénk kétségbe egy harmadik babától.) A hőmérőzés semmilyen káros hatással nincs az élvezetünkre.
És még mielőtt mindenki nekem esni, megnyugtahatom őket, hogy szexuális életünk a kései kezdés ellenére remek. Pl tudom, mi az a hüvelyizom, és a férjem is tudja...:-)
Első vagyok.
Mikroszkópot soha nem használtam, de LH tesztet igen. Én a saját módszeremet nem ajánlom mindenkinek, csak annak, aki alaposan ismeri a saját testét, nem idegesíti, hogy folyamatosan figyelnie kell önmagát, és nem baj, ha mégis becsúszik a baba.
Szerintem sok olyan lehetőség van, ami nem borítja fel a hormonháztartást és működik. Fogamzásgátló krém, hüvelytabletta, spirál, gumi.
Én krémet használok és nem volt vele gondom még.
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!