Na.Az a gondom, hogy 15 évesen erősen 35-36kg vagyok. Rendben, de emellett 157cm vagyok, ami már nincs rendben. Vékonyságom miatt sajnos elég "fejletlen" a mell(kas)om/em. Nagyon aggódom, hogy fogok-e még nőni,(nem csak magasság)...
Előre is nagyon köszönöm válaszaitokat!
2010. jan. 4. 18:43
1/10 anonim válasza:
Ez a súly 15 évesen borzasztóan kevés! Kezelni kell! Ameddig ennyire alultáplált vagy, ne várj nagy testi fejlődéseket. Menstruációd van egyáltalán? Azt javaslom, sürgősen fordulj orvoshoz!
2010. jan. 4. 18:57
2/10 anonim válasza:
Én is ilyen alacsony vagyok, a súlyomon kívül minden stimmel rám. Szerintem attól függ, hogy rokonságodban előfordul-e veled hasonlóan vékony személy. De szerintem azért a súlyod tényleg aggasztó, menj el dokihoz vele. Állítólag én a 45 kilómmal anorexiásnak tűnök...
2010. jan. 4. 18:57
3/10 anonim válasza:
Számít,hogy milyen magasak a szüleid.
Nekem apu 189,én meg 175 vagyok,50 kiloval,de nem tudok hízni.
Amugy meg ha ekkora maradsz,akkor tudsz majd magassarkút hordani,ami tök jó.Az is fontos,hogy későn érő vagy,vagy korán érő.Mert ha korán érő akkor lehet hogy már nem fogsz nőni.A nők ált. első menzi után már nem nőnek sokat.
17/L
2010. jan. 4. 18:58
4/10 anonim válasza:
Inkább lennél 2* ennyi az se lenne probléma de így súlyosan anorexiás vagy sokkal többet kell enned
2010. jan. 4. 18:58
5/10 anonim válasza:
Azért, mert valaki kórosan sovány, még nem azt jelenti, hogy anorexiás. A kettő ég és föld. Egyébként valóban kevés a súlyod, el kellene menned orvoshoz, aki írhatna táplálékkiegészítőt például. Öcsém pont ilyen sovány volt, neki Activalt írt fel az orvos, semmi mást, és egy év alatt 15 kilót hízott tőle.
2010. jan. 4. 19:04
6/10 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy nagyon kevésnek tűnik a súlyom, de anorexiás nem vagyok, még csak kinézetre sem. a másik, hogy sokat eszem, gyakorlatilag mindenből 2x... de az orvost már terveztem, meg fogom kérdezni, mi várható. (és még nem jött meg)
2010. jan. 4. 19:30
7/10 anonim válasza:
Anorexiás az, aki sovány, és közben kövérnek hiszi magát. Szóval ne mondjátok már, hogy ő az.
Egyébként meg menj el orvoshoz, mert ez tényleg elég furcsa.
2010. jan. 5. 03:38
8/10 A kérdező kommentje:
bár ha figyelembe vesszük a magasságomat, az nem olyan súlyos..
2010. jan. 5. 14:32
9/10 anonim válasza:
de az
2010. jan. 5. 19:19
10/10 A kérdező kommentje:
nem szeretnék összeveszni senkivel, nem az ilyen lenéző kommenet értékelem, aki ezért jön ide, az mehet is el. miután láttál, azután ítélj..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!